Weber Orbánnak: Mielőbb beszéljünk telefonon!

2021. március 3. 12:36
A frakcióvezető szerint az EPP frakciója mindig a keresztény örökség mentén, a kereszténydemokrácia értékeinek megfelelően működött.

Manfred Weber, a Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője egy frissen közzétett levélben válaszolt Orbán Viktor február végi levelére, amelyben a magyar miniszterelnök kifogást emelt az alapszabályzat módosításának jogellenes jellege miatt, számol be a Magyar Nemzet. Ez különösen azért érdekes, mert a Néppárt ma délelőtt úgy módosította alapszabályzatát, hogy gyakorlatilag előirányozza a kormánypárti delegáció felfüggesztéséről szóló voksolás kiírását. Ezért a Fidesz bejelentette a távozását a Néppárt európai parlamenti frakciójából,

Weber a levélben kikérte magának, hogy a Fideszre szabták volna az új eljárási rendet. A frakcióvezető azt is hozzátette, hogy meglátása szerint az EPP frakciója mindig a keresztény örökség mentén, a kereszténydemokrácia értékeinek megfelelően működött, majd közölte, hogy mielőbb szeretne telefonon beszélni a magyar kormányfővel.

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hívja fel!
Mi tartja vissza? Viktor letiltotta a számát? :-)

Viki azt akarja elérni, hogy Weber zárja ki a Fidesz a Néppártból.
Ám a hülyemanfréd erre már nem mer vállalkozni, várja, hogy lépjenek ki a magyarok.
Arra pedig várhat.
Semmi gond, akkor majd a Néppárt ülésein meg fogja kapni a dicséreteket Orbántól.
De abban számára nem lesz köszönet...
Meglátjuk, ki nevet a végén...

Annyi bizonyos, a Néppárt, Weber - nyilvánvaló, lehallgatják az ő telefonját is, mint Angéláét, de ez nem mentség, mindig az eredmény számít, hatalmas öngólt vétett bokán lőtte önmagát. A szocik, zöldek, liberálisok - az el.aszott alegység, ahogy katonáéknál mondtuk - pontosan ezt akarták.
Ám van egy másik megfejtése a történetnek: a Néppárt így most már 100%-ban beáll az elb.szott alegység Európa őslakosságának lecserélőinek sorába, és 2/3-ukkal megszavazzák a 36 millió Soros-migráns behozatalát.
Első lépcsőben.

Annyira tetszik, hogy a levelében A Párt amolyan nagybetűs kifejezés, mint annak idején, amikor az ország de facto fővárosa még egy másik Unió területén volt.

Weber meglepődött a kilépésen:-)
Azt hitte, ő az erős:-) már megint tévedett.
Nekem nem lenne sürgős beszélgetni Weberrel.

A karmelita előtt ment Heiszlerhez!

Kikéred magadnak? Hát meg is kaptad.

De, kilépett, de azon nyomban, a másik ajtón vissza is lépett, most a következő lépés van soron, de ez az egybiteseknek tényleg sok, úgyhogy X.

Ezeknél a higiénia annyit jelent, hogy beleköpnek a tányérba, majd azzal törlik tisztára és így adogatják körbe a családban.
Így mindig csak egy eszik, a többi meg addig szidiazorbányt...

Kösz, összefolynak a "szép" emlékek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés