Upor László: Az SZFE-üggyel sikerült beteggé tenni a társadalmunkat

2021. március 2. 16:11
Az SZFE egykori rektorhelyettese Vidnyánszkyról azt mondta, „valaki először sípcsonton rúg, beléd döf egy lándzsát, és orrba ver, aztán elkezd jajgatni, mert fáj az ökle”.

„Tetőtől talpig nagyon megráz” – mondta Upor László, a Spirit FM „Viccen kívül” című műsorában a nemrég Csepelen történt incidensről, amikor egy férfi inzultált és egy késsel le akarta vágni egy hölgyről az SZFE-s maszkot, számol be az Atv. „Azt gondolom nagyon-nagyon intenzíven sikerült beteggé tenni a mi társadalmunkat, és én nem hiszem el azt, hogy mindig is ilyen beteg volt” – fogalmazott az SZFE egykori rektorhelyettese.

Upor László szerint „ma elég rábökni egy SZFE-s maszkra, holnap egy cipőre, egy hajszínre, egy jellegzetes arcformára és azt lehet mondani, hogy ma ezt utáld, ennek az embernek menj neki, ő tehet arról, hogy neked rossz”.

Arról hogy Vidnyászky Attila, a SZFE-ét működtető alapítvány kormány által kinevezett új elnöke azt nyilatkozta, hogy ők képesek lettek volna a konszenzusra, csak a másik oldal nem. Upor László erre azt válaszolta, hogy: „Nekem nagyon különös azt hallanom, hogy valaki először sípcsonton rúg, beléd döf egy lándzsát, és orrba ver, aztán elkezd jajgatni, mert fáj az ökle, a lándzsája beletört a csontodba és a lába is megfájdult”.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sokkal betegebb volt, amikor pufajkás és munkásőr ezredek masíroztak szeretett anyaföldünkön.

A saját nyomorult betegségükkel ők maguk, az Uporok árasztották el a magyar emberek egy részét...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés