Tovább építi a kisember imázsát a havi 2,2 milliót kereső Jakab Péter

2021. február 28. 15:42
Az évi 29 milliós bevétellel rendelkező Jakab szerint az adriai luxusjachtokról, meg a Maldív-szigetekre tartó luxusrepülőkről távolinak tűnik a magyar valóság.

Ahogy korábban több cikkünkben is beszámoltunk róla, a Jobbik frakcióvezetője az elmúlt hetekben elkezdte magára ölteni az átlagos kisember szerepét. Jakab Péter először pirosarannyal megfűszerezett párizsis kiflivel pózolt, – amit később a Párbeszéd frakcióvezetője, Szabó Tímea is leutánzott – majd a napokban gyermekei és egy tál paprikás krumpli társaságában fotóztatta magát, tovább bizonygatva, hogy ő is csak egy egyszerű kisember.

A frakcióvezetőként havi 2,2 milliót – márciustól 2,4 milliót – kereső Jakab Péter úgy tűnik, hogy zokon vette a negatív reakciókat, ugyanis a napokban nem csak a kormányzati oldalról, de még az ATV-ben is élesen bírálták a parizerkampányát. A Jobbik frakcióvezetője ezek után ismét egy Facebook-bejegyzésben vágott vissza az őt bírálóknak, melyben letolvajozta a nagyobbik kormánypártot.

Úgy tűnik azonban, hogy továbbra sem csitulnak a kedélyek parizerfronton, ugyanis Jakab Péter ismét közösségi oldalán szállt bele azokba, akik szerint évi 26 milliós fizetéssel és saját sofőrrel a parizerevő kisember imázsát építeni nem a legjobb ötlet. A Jobbik-frakcióvezető azt írta: 

„Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon a kormánypárti politikusok szoktak beszélgetni a saját szavazóikkal? Őket is proliknak meg kommunistáknak tartják? Egy fideszes melós, mondjuk, Mezőtúron vagy Felsőzsolcán szerintük mit eszik?” – tette fel a kérdést Jakab Péter.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Egy zsidó az egyik nap ne legyen náci, másnap meg érzékeny zsidó, mer kiröhögteti magát. itt, Lipóciában inkább sajnálunk és szégyelljük, hogy közöd van a zsidósághoz. veled csak veszít az ország. Egyik nap nyilas házmester vagy, másnap a Lenin Intézet hallgatója.....

Jövő héten krumpli levest fog enni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés