Jakab után Szabó: alakul a parizerkoalíció

2021. február 23. 08:17

A Párbeszéd képviselője is parizert reggelizik piros arannyal.

2021. február 23. 08:17
null

Szabó Tímea kedvet kaphatott Jakab Pétertől. A Párbeszéd képviselője is parizert reggelizik piros arannyal. Facebook-oldalán azt írja,

azt hallja, hogy a párizsi és a piros arany a Fidesz szerint proli dolog. „Dömötör Csaba még ma is ezen viccelődött a parlamentben. Hát akkor ezennel csatlakozom Jakab Péterhez, és merem állítani, hogy több millió magyarhoz hasonlóan akkor én is proli vagyok” – fogalmaz. Majd azzal folytatja, hogy „értem én, hogy Orbán Ráhelnek 20 milliós karórára is futja, Szijjártó adriai luxusjachton bekkeli ki a járványt, Rogán pedig másfél milliárdért készült éppen felvásárolni fél Borsod megyét, de az ereszcsatorna-jobboldal jobban teszi, ha időnként kinéz a lesötétített Audikból, és meglátja a valóságot”.

Szabó Tímea szerint milliók maradtak munka és valódi megélhetés nélkül a válság alatt, ezért a vacsorájukon való gúnyolódás és a lopás helyett esetleg ideje lenne magukon kívül másokon is segíteni!

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. február 23. 22:39
bizonyára adományokra ment el a fizu, és maradt csak a párizsi!
flesh ripper
2021. február 23. 17:56
Hiénatimea parizert eszik? Pedig a dögre gerjed!
Burmin
2021. február 23. 17:44
Kabul hervadt rózsája értelmezni sem tud egy írást, Rákay nem azt mondta, hogy Jakab és most már Szabó is attól proli, mert parizert reggelizik. Az egész habitusuk, megjelenésük egy bunkó proli. Minek is a szinonimája ? Ja mér nem szóltak Húgyházinak ? Biztos beállt volna a parizerzabálók közé !
Tehetős Totó
2021. február 23. 17:36
Gyerekkorom kedvenc meséje volt Karel Capektől: hogyan gyógyította ki a favágó a sápkóros szultánkisasszonyt az étvágytalanságából. Tudniilik kivágta az árnyékoló fákat (nem PC!), s a fatönkön ülve feketekenyeret evett csípős túróval, aminek az említett nem tudott ellenállni...Valami hasonló történhetett Kabul Rozsdafoltjával is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!