Tolvajozik az évi 26 milliót kereső, sofőrrel közlekedő Jakab

2021. február 25. 11:35

Tovább lovagolja a parizer keltette hullámot a Jobbik elnöke.

2021. február 25. 11:35
null

Csütörtöki bejegyzését ismét a parizer köré szerkesztette Jakab Péter, akiről korábban megírtuk, hogy az egyszerű ember imázsát építi, de évi 26 millió forintot keres, és sofőrrel közlekedik.

„A Fidesznek persze nem a luxus szó ugrik be a párizsiról, hanem a proli. Nekem meg nem a kormány szó ugrik be a Fideszről, hanem a tolvaj. Tolvaj, aki még le is prolizza azt, akit meglopott” – fogalmazott posztjában.

A bejegyzést azzal zárta, hogy 2022-től itt nagyon helyre kell tenni a dolgokat.

(A nyitókép illusztráció. Forrás: MTI)

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2021. március 01. 11:44
Úgy látom, a MandiNER közösségben már alakul a magyar QANON-mozgalom. Feltételezem, a terveik is hasonlók, mint "Trump őrült hadoszlopának" a választási vereség esetére.
hunpettel
2021. március 01. 01:49
Jakab az oka hogy a Fidesz megint választást nyer. A Vonát meg sem közelíti, pedig az sem tudott komolyan beszállni a harcba.
Pádis
2021. február 26. 11:20
Ferenc testvér legjobb tanítványa!! Szellemi elődje, R M, hasonló mentalitással és értelmi színvonalon politizált, egy kérdése van és volt csupán: mi az irányvonal elvtársak, mindig az aktuálist kell követnie, ez a feladata, ha kell bohóc, ha kell agresszor, ha kell állatsimogató stb. Gyomorforgató!
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 25. 22:14
Lehet hogy jót akar maga módján, csak kivitelezhetetlen. Mert ő gyakran rosszul lát és csúnyán is beszél hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!