Jakab Péter parizere: újratöltve

2021. február 22. 10:03
„Keresztény vagyok, nem álszent” – mondja a Jobbik elnöke.

„A Fidesz-média még mindig a parizeren rugózik, most épp azon, hogy böjt alatt eszek párizsit, ami szerintük azt jelenti, hogy rossz keresztény vagyok” – így köszön be Facebook-oldalán Jakab Péter. (A Mandiner is több fejezetben írt már arról (itt és itt), hogy a Jobbik elnöke valamilyen különös okból azt posztolta ki, hogy az ő kedvence a parizer, a vizes kifli és a piros arany.)

„Mondják ezt azok a »jó« keresztények, akik Kaleta-féle pedofilokat mentegetnek, vagy épp az ereszen csúszkáló Szájereket állítják be nemzeti hősnek, miközben nem vetik meg az adriai szexpartikat sem, röviden a borkaizást” – folytatódik a bejegyzés.

Majd kijelenti, hogy szerintük nyilván az a jó keresztény, aki ezeket csinálja, de persze tartja a böjtöt is, vagy legalább azt hazudja. Én nem tartom a böjtöt. Cserébe viszont nem lopok, nem csalok, nem hazudok, nem asszisztálok kilakoltatásokhoz, nem moslékozom más pártok szavazóit, nem gyalázom a nőket, nem fogadok el ajándék jachtozást, nem csinálok bizniszt a járványból, nem tartok nyomorban egy országot. A parizert viszont ilyenkor is megeszem. Már hallom is, ahogy Kaleta, Szájer, Borkai meg a többiek ott a kormányoldalon felhorkannak. Tegyék.”

Végül azzal zárja a posztot, hogy „keresztény vagyok, nem álszent. Ők pont fordítva.”

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab nem azon rugózott a múltkor, hogy őt megsértették a zsidóságában, amikor Jákobnak nevezték?
Ez nem csiki-csuki, hogy ha innen nézzük, keresztény, ha onnan nézzük zsidó, mikor melyik a kényelmesebb.

Kaletát amúgy az MSZP helyzezte követi pozícióba, de az ellenzék rá akarja tolni az ügyet a Fideszre. Másrészt, Jakab kereszténysége ugyanúgy a bűnbánatra kell, hogy irányuljon, mint mindenki másé.

Persze, ez is ugyanaz a csiki-csuki játék, hogy a zsidóság hol vallás hol származás - csakhogy a zsidó vallásba nem lehet csak úgy betérni, nem zsidó csak beházasodással veheti fel a vallást.
Természetesen zsidó származással is fel lehet venni a keresztény vallást, csakhogy, amennyiben ez nem kényszer hatására történt, akkor ez azt jelenti, hogy az illető asszimilálódott, fontosabb számára a többségi társadalom, és annak a vallásához tartozás, mint a zsidósága.
Természetesen ezt mindazok tudják, akik a kettő közötti különbséget szokták emlegetni, jellemzően baloldalról, azért is nem írtam le ezt korábban.
Mondjuk Jakabnál eleve az, hogy egy bevallottan antiszemita pártból tiltakozott, hogy őt megsértették a zsidó mivoltában, mutatja, hogy mekkora nulla morálisan.

Indítsunk gyjtést Jakabnak szalámira, a kéviselői fizetéséből ezek szerint nemfutja neki.

Soproni Tamás momentumos polgármester nevezte moslékkoalíciónak a baloldali együttműködést, mégis Kövér Lászlót próbálja támadni a baloldal

Soproni: Nem akarjuk összegyurcsányozni magunkat
Nem állunk be az Új Pólusba és nem gyurcsányozzuk össze magunkat.

A nagy fenét vagy te keresztény! Te se hús se hal nem vagy.
Azok a keresztények akik a kormánypártból válaszolnak neked a Parlamentben.
Na azok a keresztények.

Jakab Péter a Jobbik képviselőcsoportjának vezetőjeként havi 2 millió 206 ezer nyolcszáz forintot keres.

Ja, hogy Orbán Viktor nagyböjti reggelét másolja, gúnyolja Jakab, miközben kereszténynek nevezi magát.

https://www.origo.hu/itthon/20..

A második parizerrel való kérkedés 19-én pénteken készült. Vagyis nem keresztény.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés