Jakab Péter nem adja fel: újra parizert eszik

2021. február 19. 11:53

„A kormánypárti firkászok szerint ez azt mutatja, hogy proli vagyok” – vonta le a következtetést a Jobbik elnöke.

2021. február 19. 11:53
null

Jakab Péter a Facebook-posztjában azt írja, a „fideszes média kiakadt azon, hogy tegnap épp azt ettem, amit sokan mások is ebben az országban: parizert”.

A bejegyzésében a Jobbik elnöke kifejti: „a kormánypárti firkászok szerint ez azt mutatja, hogy proli vagyok. Ezek szerint azt még nem is látták ezek a kis ínyencek, mit esznek azok, akiknek parizerre sem futja, vagy mondjuk egy átlag magyar kórházban várják a felépülést margarinos kenyérrel párizsi nélkül.”

Ezek után támadásba lendül a pártvezér, és szerénységet kér a „kaviárzabáló elkényeztetetett fideszes úrigyerekektől”. 

„Pedig talán hasznos lenne megismerkedni a jachtos, drogos partik után a magyar valósággal is. Úgyhogy kedves kaviárzabáló elkényeztetetett fideszes úrigyerekek, kicsit több szerénységet, ha már a kormányotok a magyarok többségétől épp ezt várja el a húsospultnál” – véli Jakab.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 21. 09:27
már nem sokáig!
The Loner
2021. február 20. 21:23
Közel 2 milla a fizetésed idióta , és csinálod a műbalhét te elmeháborodott barom.
Hurka
2021. február 20. 16:38
Nem kell bántani, ő még itt tart. Parizer, májkrém, kockasajt és még büszke is rá.
rókabácsi
2021. február 20. 09:51
intő példa a fiataloknak! ha rájuk szavaznak hús helyett szójás parizert fognak enni! miért legyen nekik jobb? pláne ha hülyén választanak! mint nekünk volt komcsi kényszerből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!