Hadházy: Egy normális demokráciában nem biztos, hogy bejutna a Fidesz a parlamentbe

2021. február 16. 22:06
A Momentum által támogatott politikus szocialista ellenfelébe, a zuglói Tóth Csabába is keményen beleszállt.

Alighogy megdicsérte az MSZP-s Harangozó Tamás Hadházy Ákost, – mert a politikus ígéretéhez híven nem indul ellene ismét a szekszárdi egyéni körzetben – a volt LMP-s társelnöknek sikerült „belefújnia a nullás lisztbe”.

„Ha Tóth Csaba indul Zuglóban, akkor sajnos nem a legjobb jelöltről van szó” – minősítette a szocialista politikust Hadházy, aki a Momentum színeiben Tóth ellenfele lesz a XIV. kerületi előválasztáson.

„Akik ezt a műsort nézik, azokkal egyetérthetünk, hogy ha egy normális országban élnénk, ahol nincs kormánypropaganda, ahol egyenlő esélyek vannak az ellenzékiek és kormánypártiak között, akkor most nem arról beszélgetnénk, hogy meglesz-e az az 51 százaléknyi  most ellenzéki képviselő, hanem arról, hogy a Fidesznek meglesz-e az öt, vagy csak a négy százaléka” – folytatta a kedd esti Egyenes Beszédben az állatorvosból lett politikus.

Rónai Egon felvetésére, hogy közel 3 millió fideszes szavazó van az országban, Hadházy úgy reagált: ha nem lenne kormánypropaganda, – ami szerinte Fidesz-kampány – „akkor nem ilyen százalékok lennének”.

Ezután a korrupcióról beszélt, és azzal vádolta Tóth Csabát, hogy „túl csendes volt” ezekben az ügyekben.

„Csak akkor nyerhetünk, ha lesz még néhány százezer ember, aki elhiszi nekünk, hogy teljes változást fogunk hozni az országban” – zárta Hadházy a beszélgetést.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó összefosást!

Egy normális ellenzék normális stílusban szólalna meg a Parlamentben.

Az a teljes változás ígéret NEM lesz mindenkinek hívó-szó. Pláne, h. a Fővárosban és néhol vidéken is zajlik a bemutató előadás.

Bravó, Hadházy elérkezett a bolsevik alapvetéshez!

Megjegyzem, Donald Trumpot konkrétan lekapcsolták és elhallgattatták Hadházy elvtársai (gondolom ez lenne az ún. "normális demokrácia"), mégis van vagy 70 millió szavazója.

Ezek tényleg végtelenül aljasak. Lassan nem a 2002-2010-es tragikomédia visszatérésétől kell tartanunk, hanem 1919-től és 1946-49-től...

Ennyi.
Gyakorlatilag az ATV minden egyes perce a moslékellenzék agit-propja.

Mikor volt mondjuk ilyen tévéje az ellenzéknek pl. 1997-ben?

Mivel egy normális demokráciában élünk, te ezt leírhatod.

Lehetne nagybetűvel is azt a szélt írni, annyira összetartoznak.
Bolond lyukból, erről a lyukas zoknija jut eszembe, bolond Szél fúj.

Szárítókötélen kicsipeszelve.

Mi lenne akkor, ha a Fidesz nem lenne ennyire dilettáns a média területén, ha nem retirálna számos kérdésben, ha betartotta volna választási ígéretét, s végrehajtotta volna a történelmi elszámoltatást, akkor Ákos örülne, ha valaki bátorságot venne ahhoz, hogy a kutyáját elvigye hozzá egy faluban......, akkor Feri már régen az emlékiratainak írásával töltené az idejét.

Lám, a "szuverén" és állítólag önállóan gondolkodó Hadházy tudja minden egyes - konkrétan 3 millió - Fidesz-szavazóról, hogy azok buták, manipulálhatók, könnyen bedőlnek a propagandának. De bezzeg az ellenzéki szavazók nem ilyenek: ők szuverének, szabadon fontolgatnak, nem állnak semmiféle propaganda hatása alatt: ezért kell nekik az DK-önkormányzati plakátkampány, ezért követelt - jogellenesen - kis-Karácsony négyoldalas saját helyet a budapesti kiadású lapoknál stb. Csodás ez a Hadházy, hát nem?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés