Hadházy Ákost indítja a Momentum a zuglói előválasztáson

2021. február 15. 13:36
Hadházy Ákos – Tóth Csaba párbaj várható a zuglói előválasztáson.

Hadházy Ákos, jelenleg független országgyűlési képviselőt indítaná Zuglóban a Momentum a 2022-es parlamenti választáson – derült ki hétfőn a Facebookon közzétett videóból. Az előválasztásra valószínűleg ősszel kerül majd sor. Hadházy Ákost biztosította pártja támogatásáról Fekete-Győr András a közös videón, aki feltehetően maga is megméreti magát az ellenzéki miniszterelnök-casting során. Fekete-Győr szerint Hadházy „Magyarországon a korrupció elleni harc védőszentje” így fellépése megegyezik a Momentum elveivel. „Azt szeretnénk, hogy Zuglónak olyan átlátható, tisztességes képviselője legyen, mint Hadházy Ákos” – mondta a videón a Momentum elnöke. 

Hadházy Ákos hálás a Momentum bizalmáért, és meg van győződve arról, hogy „csak akkor nyerhet az ellenzék az országgyűlési választásokon, ha teljes fordulatot hajt végre és véget vet a következménynélküliségnek Magyarországon”.

Zugló jelenleg a baloldal egyik fő bástyájának számít, itt volt polgármester Karácsony Gergely. A kerület polgármestere jelenleg Horváth Csaba, az MSZP fővárosi politikusa, aki Karácsony Gergellyel szemben maradt alul a 2019-es fővárosi előválasztás során. Horváth Csaba mellett a térség országgyűlési képviselőjeként Tóth Csaba is a szocialista pártot képviseli, az MSZP-n belül jelentős hatalmat képviselve. Lapunk is megírta korábban: az önkormányzati választások környékén kiszivárgott felvételen Tóth Csaba neve is felmerült. Karácsony Gergely akkor azt mondta, hogy Tóth Csaba többször is megfenyegette a családját, és úgy fogalmazott, „Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak (...) Most tudnék mesélni néhány sztorit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni.” Arra a kérdésre, hogy Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke tényleg megfenyegette-e, Karácsony azt mondja, hogy mindig is mérges viszonyban álltak. „Igaz, hogy megfenyegette a családodat?” – hangzik a kérdés, amire Karácsony így válaszol: „Ne viccelj. Többször.”

 

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zuglónak most nincs átlátható és tisztességes képviselője Fegyőr szerint. Ezt majd lebokszolják:-))))

A szegedi Szabó furcsa mód eltűnt.
Reggel nyolcra sajtótájékoztatót ígért. Ezen nem jelent meg és azóta elérhetetlen.

..............viszont eltűnt szegeden a Botkát leleplezni szándékozó képviselő......

https://pestisracok.hu/aki-utj..

Poltikai törpék hancúrozása.

De hát Botkát támadta rendesen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés