A Facebook után az MTI is cenzúráz!

2021. február 13. 13:54

Dúró Dóra
Facebook
Feltettem a kérdést, hogy ha a demográfiai mutatókat etnikumok alapján is nyilvánosságra hoznánk, milyen képet kapnánk.

„A Facebook után az adófizetők pénzéből fenntartott Magyar Távirati Iroda is cenzúráz!

A Magyar Távirati Iroda (MTI) megtagadta a »Matisz papa lánya már 32 évesen nagymama lett« című közleményem megjelentetését, mert az szerintük a következő pontokon sérti szabályzatukat, idézem: »A közlemény nem lehet jogsértő, nem lehet alkalmas arra, hogy sértse mások személyhez fűződő jogát, így különösen nem lehet alkalmas más emberi méltóságának, becsületének, jó hírnevének, magánéletének, magántitkának és személyes adatai védelméhez fűződő jogának vagy üzleti titokhoz fűződő jogának megsértésére. Nem tartalmazhat faji megkülönböztetést kifejező, a kisebbségeket sértő vagy gyűlölet keltésére alkalmas tartalmat.«

A valóság ezzel szemben az, hogy senkinek a becsülete, jó hírneve sem sérült, és nem különböztettem meg negatívan egyetlen etnikumot sem, csupán arra a tényre hívtam fel közleményemben a figyelmet, hogy 32 évesen nagymama lett az a cigány nő, aki 11 évesen szülte első gyermekét, apjának pedig már 16 unokája van. Feltettem a kérdést, hogy ha a demográfiai mutatókat etnikumok alapján is nyilvánosságra hoznánk, milyen képet kapnánk. Valamint felhívtam a figyelmet arra, hogy a Fidesz is hallgat erről a nemzetstratégiai kérdésről, hogy cserébe bezsebelje a cigányság szavazatait.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely kimondja az igazságot a cigányság népesség-szaporulatáról, és javaslatokat is megfogalmazunk: mi minden családtámogatást munkához kötnénk, hogy megfékezzük a megélhetési gyermekvállalást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés