Lehet, hogy a Gázszerelő elkártyázza a lopott vagyont?

2021. január 25. 7:12

Hadházy Ákos
Facebook
Vagy a Főnökkel együtt járnak rulettezni?

„A Gázszerelő és családja által rendszeresen használt OE-LEM lajstromjelű luxus jet mindenesetre tavaly nyáron és ősszel (A HATÁRZÁR UTÁN IS!) kilenc alkalommal(!), néha 3-4 naponta repült a kaszinóiról híres Monte Carlo repteréül is szolgáló nizzai repülőtérre. (A hercegség 17 km-re fekszik a reptértől, Monaconak csak helikopteres reptere van: https://en.wikipedia.org/wiki/Monaco_Heliport )

Csatolom az összes repülés útvonalát, olyan jó látni, hogy vannak magyarok, akik a járvány alatt is utazgathatnak. Érdekesség, hogy az egyik nizzai (Monte Carlo-i?) kiruccanás után a gép egy pillanatra leszállt Grazban is, azt nem értem, hogy miért. Az, hogy többször az Adriáról, vagy Malagáról repült oda, érthető.

Persze ha tényleg nem csak a francia Riviérára ment fürödni, hanem valóban a reptérről fél óra autóútra fekvő Monacoba utazott és tényleg a Gázszerelő maga ült gépen, nem biztos, hogy csak a rulett vonzotta. A hercegség adó-paradicsomként is szolgál.

Bónuszként, - hogy még nagyobb legyen az öröm és büszkeség azért, hogy a JÁRVÁNY NEM FOG A MAGYAR GAZDASÁGON - az utolsó négy kép a Maldív-szigetekre tartó repülés útvonalát mutatja. Családi hagyomány lehet Gázszerelőéknél, hogy télen elutaznak a Maldív-szigetekre. Így tettek 2019 februárjában is, akkor az érkezés után az Átlátszó fotósa le is fényképezte a családot. A repülőutakat rögzítő honlap szerint 2020 februárjában is repült arra ugyanez a gép. Idén volt egy kis változás, már karácsony másnapján szálltak fel és január negyedikén landoltak Ferihegyen. Idén nem készült fotó a landolásról, de a gép mindenesetre ismét arra járt. A Gázszerelő válása és a bulvársajtó információi arra utalnak, hogy most is a Főnök barátja utazhatott a gépen, csak mással, mint eddig. Örüljünk együtt a Gázszerelő szerencséjének és kívánjunk boldogságot, ha fel tudott állni a válása után a padlóról!

A mellékelt útvonalakat amúgy csak szórakozásból fotóztam ki, néhány fontosabb repülő útvonalának vizsgálata közben. Azokról is beszámolok hamarosan.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés