Kubatov: Ne legyen nyugodt az ellenzék, féljenek csak 2022-től

2021. január 23. 7:19
„Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék” – jelentette ki a Fidesz pártigazgatója a Pesti TV-ben.

A Pesti TV-nek adott interjút Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. A beszélgetés fő témája a 2022-es választások voltak. A kormánypárt alelnöke már az első mondatával leszögezte: Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét 2022 júniusában. Hozzátette: nem félnek a választási bukástól, hiszen volt már részük ilyenben 2002-ben, de sokat tanultak abból, és mára mindent megtesznek, hogy az akkor elkövetett hibákat elkerüljék – például minden szavazókörben van saját szavazatszámlálójuk.

A Trump bukása és a 2022-es magyar választás közötti lehetséges párhuzamról szólva elmondta, 2019 novemberében a választás már-már szinte meg volt nyerve a republikánusok számára, de a koronavírus okozta gazdasági válság mindent megváltoztatott.

Ugyanakkor szerinte

Magyarországon nem vesztették el tömegével emberek az állásukat, és a polgári kormány 10 év alatt megduplázta a béreket.

„Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala” – jelentette ki Kubatov arra reagálva, hogy a napokban arról cikkezik az ellenzéki sajtó: a párt feladta Budapestet.

A Fidesz alelnöke a Gyurcsány Ferenc által irányított ellenzékről is kifejtette a véleményét. „Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék. Az emberek nem ostobák és emlékeznek, nem véletlenül veszített már most 240 ezer szavazót az összellenzék. Ez Gyurcsány miatt van, az ellenzék pedig egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük” – fogalmazott Kubatov Gábor, aki Karácsony Gergelyt egy teszetosza embernek nevezte. Kubatov Gábor a jobboldal Facebook-harcáról is beszélt, kiemelve: a polgári oldal ezen a közösségi oldalon is egy nagy közösséggé fog szerveződni, „2022-ig hangosak és erősek leszünk, és egy nehezített pályán is nyerni fogunk”.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 216 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez csak idézet volt az ellenzéktől, idézőjel nélkül.

A jövő azé, azoké az országoké, népeké, amelyek képesek megszervezni az élet keresztény civilizációját minden támadással, támadássorozattal, puccskísérletekkel, államcsíny-szervezésekkel szemben.
Csak kizárólag ez a formáció és hatalomtechnika biztosítja a túlélést regionális szinten a nemzetállamoknak, a földi univerzumot is kizárólag a hatékony keresztény erkölcsre épített életszövetség biztosíthatja.
A keresztény életszövetség: segítem, védem a felebarátomat, a keresztényt.

Pontosabban DK-s nyugger, az intelligencia szinted alapján nem volt nehéz kitalálni. Arról mi a véleményed, hogy Karácsony nem volt hajlandó meglátogatni a pesti úti idősotthonban a haldoklókat. Pártjaid most meg azon dolgoznak, hogy blokkolják a szükséges vakcina beszerzéseket, haljon meg minél több ember. Eddig is a legbutább DK-s kommentelők közé tartoztál, de az állapotod csak súlyosbodik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés