Kocsis Máté: Európában nincs még egy ilyen ellenzék

2020. december 14. 16:49
Az a baj, hogy önök szégyenkezni is külföldre járnak, pedig itthon is megtehetnék néha – reagált Tóth Bertalan szavaira a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté (Fidesz) szerint nincs még egy olyan ország Európában, mint Magyarország, ahol a kormánynak ilyen ellenzéke van. „Olyan csávók nincsenek is, mint maguk” – fogalmazott. Szerinte az ellenzék annak szurkolt, hogy sikeres legyen az ország szuverenitása elleni támadás, hogy elvegyék az ország pénzét. „Tombol a világjárvány, az ellenzék pedig annak szurkol, hogy minél nagyobb károkat okozzon Magyarországon” – mondta.

„Az a baj, hogy önök szégyenkezni is külföldre járnak, pedig itthon is megtehetnék néha” – reagált Tóth Bertalan szavaira a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis szerint Tóth Bertalan szégyenkezhet a kokainista, a cigicsempész párttársai, vagy az áramlopó társai miatt, illetve Korózs Lajos (MSZP) miatt, vagy Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) patkányozása miatt. Szerinte az ellenzéknek az fáj, hogy a kormánypártok kiálltak a magyar nemzeti érdekekért. „Ha megbuktak a kormánypártok a múlt héten, akkor az ellenzék miért ideges?” – tette fel a kérdést. 

Kifogásolta, hogy az ellenzék nagyítóval keres olyan statisztikát, amelyet ki lehet forgatni, és nem adja fel a halálkampányát. „Maguk csapják be az embereket” – hangoztatta. Jakab Péternek (Jobbik) címezve szavait közölte, „az, hogy bezárták a Lipótot, az ön jelenlétével is bebizonyosodik”. Úgy folytatta: „a magyar érdekek képviseletében nem lehet az ellenzékre számítani, sem a járvány, sem az uniós vita, sem semmi más esetében”. Azt mondta, „mi vagyunk az egyetlen politikai közösség Magyarországon, amelyet külföldről semmilyen pénzügyi vagy egyéb nyomás alá nem lehet helyezni”. „Az ellenzék már rég eladta volna a hazáját egy ilyen vitában” – utalt az uniós csúcsra.

(MTI, Mandiner)

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyanítom, hogy másutt se.

Kérdés: A mai balosokról, Gyurcsányról, Mesterházyról, Molnár Gyuláról mit gondolsz?

Moldova György: Semmit. Nem baloldaliak. A mai baloldal árulásban fogant, Horntól Gyurcsányon és Mesterházyn át Molnár Gyuláig mindenki.

Jó volt, Máté! Oszd ki az elvtársakat!

Tűpontos.
Egyébként ma megint plasztikusan lehetett látni, mennyire Gyurcsány dominálja a moslékkoalíciót...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés