Tóth Bertalan szerint szégyenkeznünk kell

2020. december 14. 14:56

Az MSZP társelnökének szavaira a Fidesz-frakció tapsviharban tört ki.

2020. december 14. 14:56
null

Az elmúlt hetek történéseinek értelmezése több féle lehet, hallottuk például George Clooney értelmezését is – mondta Tóth Bertalan a miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagálva. Az MSZP frakcióvezetőjének értelmezése szerint az elmúlt hetek miatt „szégyenkeznünk kell”. Tóth Bertalan szavaira a Fidesz-frakció tapsviharban tört ki, amire reagálásul a szocialisták társelnöke annyit mondott: „gondolom a taps nem az atlétikai produkciónak szólt az ereszcsatornán”. 

Úgy folytatta: „szégyenkeznünk kell, önök miatt, mert ami az elmúlt hetekben történt az azt jelenti, hogy Európában rólunk beszélnek és nem pozitív megközelítésben”. Tóth Bertalan szerint a vétó miatti „hercehurca” miatt is szégyenkeznünk kell. Az ő értelmezése szerint a magyar kormány a lengyelekkel együtt zsarolta az Európai Uniót és a déli államokat, „de az látható, hogy ennek a zsarolásnak túl nagy eredménye nem lett”

(Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. december 21. 15:27
Senkit nem lep meg, hogy Tóth hülyeségeket beszél.
rókabácsi
2020. december 17. 14:58
hát igen! hogy ez a pali még itt van!
confitür
2020. december 15. 17:08
Valóban szégyenkeznünk kell, az MSZP hetvenéves tevékenysége miatt.
Szőke Ciklon
2020. december 15. 10:27
Én már néha kezdem sajnálni ezt a Sopánka Bercit. Gondolom, a családja a Berci miatt szégyelli magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!