Donald Tusk: Nem illik a Fidesz az Európai Néppártba

2020. december 3. 7:06
A lengyel politikus Twitteren kritizálta a Fideszt.

Donald Tusk, az Európai Néppárt (EPP) elnöke Twitter-posztjában a következőket írta: „Mit kell még a Fidesznek tennie ahhoz, hogy mindenki észrevegye: ők egyszerűen nem illenek bele a mi családunkba.

A lengyel politikus a Szájer-ügyre utalhatott, és arra, hogy néppárti képviselők Deutsch Tamás kizárását kezdeményezték.

 

 

Fotó: MTI/EPA/Antonio Bat

Összesen 191 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát akkor dobjátok ki őket. Hahaha!

Csak zárójelesen kérdezem Tőled, szerinted mi, ki, mely pártok, mely politikusok, ideológiák illenek ma Európába, akár történelmi kontextusba is elhelyezve? ? Ha csak hatosztályos a felkészültségi szinted, akkor kérlek ne erőlködj a válasszal.

Szerintünk sem illik bele te Orbán Viktort nácizó kis nyamvadék.
Majd, ha szépen megreformáljátok magatokat, és visszatértek a keresztény gyökerekhez, akkor bele fogunk illeni.
Szégyentelenek, Szűz Mária csillagai vannak a zászlótokon, de a keresztény szót kivettétek az izétekből!

A szigorúan vett konzervatív értékrend, a zsidó-keresztény kultúrkör premisszái alapján már egy jó ideje nincs helye a Fidesznek ebben a globális nagytőke érdekeit, értéknélküliségét - bocs, a pénzt elfelejtettem - kiszolgáló deviáns testületben.

Nem kell sietni, jól meg kell gondolni minden lépésünket. /"Nagy jellemmel és merész kezdeményezésekkel semmire sem jut az, aki gondolkodni nem tud." Tatiosz/

Tusk nem a mi lengyelünk. Sosem volt az. Ellenfél, de nem korrekt ellenfél.

Nem lépünk ki felemelt kézzel.

"...mi a szarért nem lépünk ki?" - az egyik jégtábláról a másikra ugorhatnánk.

Az biztos, hogy OV-t semmivel nem tudják megzsarolni, mert nincs mivel.
Ha lett volna, már megtették volna.

Az EP, az EP.
Pontosan tudják, ha eltérnek a szemita demokrata-deepstate/1. Soros-lózungpolitikától, hamar Guantanamón találhatják magukat.
Ahol már várják őket a szemita köztársaság-deepstate/2. emberei, akik csak egy rövidet kérdeznek, mielőtt a ketrechez kísérik:
Mi akarsz lenni? Gibbon vagy makákó?
Csoda, hogy ... jobban érzik magukat, ha ilyesmit fel sem idéznek.
És, tesznek róla, hogy meglegyen a komfortérzet.

Olyan csapatunk van, hogy 1-2 ember betlijét simán elbírjuk, túléljük és erősebbek leszünk, mint azelőtt...
Soros pedig újra tokon szúrta magát. Ilyen egy jóságos ember.
És ennyire nem összeesküvés áll mögötte.
Amikor ott vannak huszonöten, diplomaták, ami azért nem semmi; 24 érdektelen, de van egy, aki Brüsszelben a 1289. ember, mégis: a legfontosabb. Ez persze, csak véletlen, a nyomdákban elfogyott a nyomdafesték, a számítógépek véletlenül lefagytak, amikor a 24 nevet a klaviatúrába ütötték - volna...
Ennyi egy - nem összeesküvők által - felszínre küldött ártatlan öregember...

Ugyanazok szorgalmazzák Tamás kizárását, mint akik a Fideszét is - folyamatosan.

Mondd, próbáltál már higgadtan, sértések nélkül reagálni mások kommentjeire? Ezzel a stílussal, stílustalansággal lenullázod az esetenkénti tényszerű megszólalásaidat. Mit szólnál ahhoz a tényhez, hogy a zsidóság már a honfoglalás előtt is itt élt, ha nem hallottál róla, járj utána. De most nem ez a fontos, a ma itt élőknek kell saját fennmaradásuk érdekében konszenzusra jutniuk.

S futtasd végig a történelmen, hogy mit jelentett magyar vonatkozásban a multikulti, megsúgom Neked, hogy mást, értékteremtést, értékhordozást. Nem mondom, hogy a kultúrák súrlódásmentes együttélését, sőt, átéltük a holokausztot is, de egy ország, nemzet erejét az összefogás, a múlt vállalható morális, politikai hagyatékának iránytűként való kezelése, vállalása, a közös veszély felismerésének képessége adja.

Szerinted ehhez mi kellene tenni? Szerinted mi a közös veszély? Európára, benne Magyarországra? Mindezekre ad választ a mai teljes politikai elit? Kérlek, hogy személyemet illetően tekints el a pejoratív jelzőktől, köszönöm.

Nincsen elég baloldali Fidesz-ellene ember Brüsszelben? Nem csak Donáth kacsa, Ujhelyi, Dobrev... hanem a külföldiek is.

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön: emberek és magyarok. (Isaac Asimov).
Höhöhöhöhö...

Ezt csak a ballib média mondja nektek. Képzeld el azt a helyzetet, hogy a ballib kezében van konkrét bizonyíték OV ellen. Már kihasználta, felhasználta volna. Gyurcsányi is üres dossziéval szaladgált. Meg csak ígérgette a banki elszámolás megvásárlását. Ti meg mindent elhisztek.

Elolvastam, s értettem, s magam is utaltam arra, amiről írtál. Sebaj, már az is eredmény, hogy kulturáltan válaszoltál. Köszönöm.

Az egész eu-ban ő az egyetlen valódi, karizmatikus, eszes politikus.
Ez nem tetszik nekik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés