Tökéletlen konzervatívok és tökéletes liberálisok

2020. december 2. 22:24

Vésey Kovács László
Tutiblog
Akkor most mit fröcsögtök és gyűlölködtök megfeszülve? Love is love, a kurva anyátokat! Ünnepeljetek!

„Ha libsiként élsz, nem tudsz hibázni. Legalábbis a saját mércétek szerint, hiszen gyakorlatilag nincs is mércétek. Ami jól esik most rögtön, az hadd szóljon, durr bele! Más kérdés, hogy ha egy teljes társadalom él libsiként, akkor a nép tekintélyes része egyúttal antidepresszánsokon, nyugtatókon és altatókon fog élni. Ahogy ez most is történik. A gyógyszergyáraknak még a koronavírusnál is nagyobb üzlet, hogy ilyen nyomorultak vagytok, és hogy magatokkal rántottátok a társadalmat is.

Ha viszont keresztényként, konzervatívként élsz, akkor folyamatosan hibázni fogsz, sosem leszel tökéletes. Állandóan azzal szembesülsz, hogy elrontasz dolgokat, és nem tudsz megfelelni az isteni mércének. Ez iszonyúan nehéz, és időnként nagyon elcseszi az ember. 100 százalékkal nehezebb, mint libsi módon mindig a kisebb ellenállás irányába sunnyogni. Sosem érhetsz oda, ahova törekszel, viszont ezzel olyan támpontod van, amelyhez képest látszanak a hibáid, bűneid. Ez ad esélyt arra, hogy jó irányba menj. És ez már itt a Földön is kifizetődő hosszútávon.

Keresztény-konzervatív alkotmányt mindig tökéletlen konzervatívok fognak írni. A világot pedig mindig tökéletes libsik fogják szétbaszni.

Titeket nem az zavar, hogy a keresztény mércén most elbukó, de remélhetőleg majd újra talpra álló Szájer írta az alkotmányt, hanem az, hogy az alkotmányunk keresztény-konzervatív. Igaz, hogy még messze nem elég keresztény, de kezdetnek megteszi, és azért lássuk be, jönnek szép sorban a keresztényítő módosítások, a ti görcseitektől kísérve. Ennek minden eleme biztató.

Mi keresztények továbbra sem a bűnös embert gyűlöljük, hanem a bűnt, a nem megbánt bűnt pedig mindennél rosszabbnak tartjuk. Ellentétben veletek, akik ez az ügy kapcsán is parádés, hörgő gyűlölködésbe fogtatok. De mi a bajotok? Szexuális forradalom, szabadosság, homoszexualitás, orgiák, élvhajhászás, tabudöntögetés. Nem ezt reklámozzátok folyamatosan? 1968 óta ez a szívetek vágya, ezek a jelszavaitok. Akkor most mit fröcsögtök és gyűlölködtök megfeszülve?

Love is love, a kurva anyátokat! Ünnepeljetek!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 254 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért, börtönbe zárnád? Milyen ítélettel? Így is nagyobb árat fizetett, mint bármelyik ballib valaha.
Az egyik ott jelenlévő diplomata országa annyit mondott, sajnálatos, hogy az illető megszegte a kijárási korlátozást. Punktum.
Ti meg vért kívántok!
A ti oldalatokon volt éppen elég gusztustalan ügy következmények nélkül.

Azta:-))))
Te mindent elhiszel, amivel a ballib lakájmédiájának propagandistái megetetnek?

Most hogy véditek a kereszténységet. Álszentek vagytok. A fidesznél, ha valaki eltéved, elbotlik, mindig van következménye. A ballib oldalon viszont nincs, mert a pártjaik megtartják őket.

Ezek csak reagalasok az ellenzék megnyilvánulásaira. De valóban lehetne a stílus egy kicsit visszafogottabb. Nem szabadna reagálni a hergelésekre.

Érdekes, az szinte senkit SEM érdekel, h. egy magyar fideszes EU képviselőt durva titkosszolgálati akció keretében az ellen oldal a partvonalon túlra űzött.

Még az sem teljesen elképzelhetetlen, h. kizárólagosan Magyarországon kívül kell keresni az agytrösztöt. A lebonyolítás tényleg internacionális akció lehetett.

Ami elmúlt, elmúlt. Most ez jön, nyilván más szereplőkkel, már akikkel lehet. Ennyit arról, h. Magyarországnak mindegy, győznek-e a demokraták az Államokban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés