Szájer: Jelen voltam „a brüsszeli házibuliban”

2020. december 1. 15:46
„Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat” – írta közleményében az EP-képviselő. Előzőleg belga, majd magyar lapokban jelent meg a hír a rendőrség által feloszlatott partiról, amelyben Szájer József is részt vett.

Belga, majd magyar lapok is beszámoltak kedd folyamán egy brüsszeli partiról, amelyet a belga járványügyi szabályok megsértésével rendeztek meg, és amelyet a rendőrség emiatt feloszlatott. A lapok „szexpartiról”, illetve drogok megtalálásáról is írtak. A belga ügyészség szerint az eseményen Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő is részt vett, a táskájában pedig kábítószert találtak.

Szájer József, aki a hétvégén jelentette be visszavonulását, kedd délután közleményt adott ki az ügyben:

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek. Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

Szájer arról is írt: „Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre."

Összesen 2037 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Korrekt nyilatkozat. Szájer már inkább magánember, s ezért olyan nagy felhajtás nem lesz ebből, akkor sem , ha a balos bulvár fog még csámcsogni rajta.

Vannak kis bukták, és vannak nagyok. Ez kurva nagyra sikerült.

Komplett hülyét csinált magából, a családjából és a pártjából is.

összefoglalva: a fidesz-alapító szájer józsef a gyülekezési korlátozásokat megsértve részt vett egy melegbárban rendezett "házibulban", és extasit találtak nála.

amúgy nem értem, miért mondott le, borkait is újraválasztották.

Ne becsüljük le a belga szolgálatokat, bűnügyi szerveket. Brüsszel annyira frekventált hely, aminek okán természetes is a szigorú kontroll, hogy az olyan összejövetelek, amelyeket EP képviselők is látogatnak, nem esnek ki a látószögből.

Hogy már korábban is tudtak erről, de nem volt aktualitása "lecsapni rájuk", s politikai kártyaként előhúzni, nem tudni, de sejteni lehet. Egy tény, ez kellemetlen presztizsveszteség Orbán Viktor számára. Aki most, ebből is jól látszik minden ellenséges erő célkeresztjébe került.

Hibásnak tartom , hogy Szájer az első nyilatkozatában nem volt őszinte. Lemondása az a minimum. De várom, hogy a jogvédők, LMBTQ szervezetek mikor állnak ki Szájer mellett, mikor ítélik el a rendőrségi akciót. S ugye senki sem gondolja, hogy az EP képviselők, brüsszeli bürokraták közül nem lehetne más hasonló sztorikat találni. Ne legyünk képmutatóak.

Orbán Viktor meg nem lehet ott minden képviselője, funkcionáriusa mellett, miként Feri sem volt erre képes. Így a magam részéről egyetlen pártvezetőt nem tudok elítélni.

azt persze kifelejtettem (meg szájer is), amit a belga lapok megírtak:
a melegbárban rendezett házibuli valójában orgia volt, szájer pedig az ereszcsatornán menekült a rajtaütés elől.

Kilőtték az egyik tábornokunkat. Azt lehetett tudni a német titkosszolgálatról, hogy kilő minden konzervatív politikust, ahogy azt a volt osztrák alkancellárral tette és ehhez kommentárként csak valami nagyon férfiasat tudnék írni, de nem visz rá a lélek.

viszont ezek után ez volt a legjobb megoldás. Nem állt át, mint Kurz és vállalta a szégyent. Tisztességes maradt, amit csak köszönni lehet.

ilyenkor levedlik a toleranciat libbantek es bosz buzizasba kezdenek
ahogy Orbant is szegyentelenul ciganyozzak husz eve

Nem valószínű, hogy érte mentek volna. Több diplomata is volt a résztvevők között....

Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!
Meg egyébként hol prédikált? Az, hogy a családpolitikában az ideálist szeretné elérni a fidesz, csak annyit jelent, hogy ehhez igyekszik a legnagyobb támogatást nyújtani, de nem jelent kötelezőséget sem.
Nem azzal van a baj, hogy valaki bűnös, hanem azzal, amit ti akartok tűzzel-vassal ránk kényszeríteni, hogy mindenki olyan lelki sérült legyen, mint amilyenek ti vagytok, hogy ti ne érezzétek magatokat rosszul. Mert mi nem érezzük rosszul attól, hogy ti defektesek vagytok !

Korrekt volt ebben a rossz helyzetben. Valszeg először értesítette a pártját, aztán le is mondott. Vállalta a felelősséget.
Ezzel nem terheli a Fidesz.
Kár érte. De elbaltazta.
Hamarosan elvalaszjuk a munkajat a botránytól.

Pedig kellene! mi nem ítélkezünk senki erkölcsei felett. Kereszténynek lenni nem azt jelenti, hogy bűntelen vagy. Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!

A másik pedig , hogy nem állt át, mint Kurz, vállalta a szégyent. és ezért köszönet elleti, az erkölcsei pedig csak ővéi.

Azt írta, akinek válaszoltam, hogy vizet prédikált és bort ivott. attól, hogy tudom, mi a helyes út, még gyarló ember vagyok és nem vagyok rá képes, hogy mindig azon járjak. De törekednem kell a jóra. Ez az, amit ti nem értetek. Más a bűn, és más a bűnös! Ti a bűnt akartjátok normává emelni, mi tiszteljük a bűnöst is. Nagy különbség. Szájer nem lett az ügyünk árulója. És ezért tisztelet illeti.

Monogám házasságban élő nagycsaládos heteróként Magyarországon csak hazaáruló libsi lehetek.
Az újmagyar "keresztény konzervatív" értékekhez elfogadhatatlan, ha nem drogozom, nem túrom férfiak farát és még csak pedofil se vagyok.

Válaszok:
Teknős | 2020. december 1. 17:18

A saját oldaladon nézz körül...

X

Az nem probléma, ha valaki homoszexuális, az már igen, ha "megéli" . Nem tudod, hogy milyen küzdelmek vannak benne, mit tett, vagy mit nem tett a gerjedelme ellen! ez csak rá tartozik, mert "hitét és buzgóságát " csak az Isten ismeri. Nem ítélheted meg a személyét és tetteit. Ha keresztény vagy!

A FIDESZ melegházasság ellenes. Szájer viszont szemlátomást nem házasodni akart...

Teljesen világos, hogy Szájernek csapdát állítottak és ő belesétált.
Volt, aki belehalt, a szuper VW-jében, Österreich, volt akinek a pártja hullott szét, Österreich és volt Aldo Moro, voltak Herrhausenek, Szájer egész jól megúszta...

Ennyi primitív csatornapatkányt régen láttam. Nyugati barátaim soha sem voltak elragadtatva a magyarok intelligencia szintjétől, talán nem véletlenül. Hányingert kapok tőletek családos emberként.

Csinálhatott volna úgy is, mint az osztrák kancellár, hogy hirtelen ráismer a "jogállamiság elveire" Kapott volna vállveregetést a ballliberális oldaltól. Nem tette. És ez nekem éppen elég.

Ezért fontos a keleti nyitás, Moszkvában egy ilyen elvtársi orgia soha nem kerül be a médiába. Ott a rendőrök őrzik a bejáratot.
Megéri váltani, Brüsszel velejéig gonosz, ez a fő baj.
A yandex tárhelyén akár 20 ezer kiskorú képe is eltárolható, minden probléma nélkül. Kurvákkal jachtozni meg Szocsiban is lehet. A francokat erőlködünk ezzel a romlott EU-val.

Fogalmi keveredés van benned. A valóságban senki sem bántja az LMBT... közösséget. Amit nem engedünk és teljes joggal, az, hogy propagandát fejtsenek ki a magyar kiskorúak ellen. Kezdve az örökbefogadással az oktatatási intézményekben kifejtett érzékenyítéssel bezárólag.
Az, hogy ők maguknak mit tesznek a kutyát sem érdekli. De a fejlődő személyiségű magyar gyerekeket hagyják békén!

Válaszok:
gwrf | 2020. december 1. 17:01

Hoznál példát rá? Ti szívesen mostok össze dolgokat, ha az érdekeiteknek az felel meg.
A valóságban csak egyet nem akarunk, hogy a homokos, transz propaganda elérje a gyerekeinket. Ez nem gyűlölködés, hanem a gyerekeink védelme. A homoszexuálist senki sem bántja, de aki megrontani akar, azt nem nézzük el szájtátva.

Józsit is hogy megrontotta a mesekönyv.

Válaszok:
Teknős | 2020. december 1. 17:22

Ennyi a megértési szinted? Ezért kapod az x-et. Színvonaltalan alakokkal nem állok szóba.

A tiszteletem, mint minden embernek, a bűnösnek is, kijár. És azért is tisztelem, mert bár bizonyára tehette volna, mégsem lett hazaáruló. maradt a szégyenben. Nem állt át, mint Kurz. Nincs kétségem felőle, hogy a nemzeti oldali politikusokon rajta van a német titkosszolgálat, mint a Szabadság-párti alkancelláron.

Ja. A kokóst meg senki nem akarta felismerni. Csak hasonlított önmagára.
Itt van a tisztesség beli különbség.

Lehet, hogy monogám nagycsaládos heteró vagy, de azért elhallgatsz egy-két dolgot előlünk! Mondjuk a pártállami családi/ felmenői tisztségeket vagy valami számodra jövedelmező balliberális kormányzati megbízást vagy állást. Rólam, aki szintén monogám, nagycsaládos hetero vagy semmi ilyesmit nem hallasz és soha sem fogjuk azt állítani, hogy Szájer erkölcsieben követendő példa!

Válaszok:
gwrf | 2020. december 1. 17:31

Tökéletesen igazad van. A ballib a homoszexuálisok még több jogaiért küzd. Milyen alapon ítélik el Szájert?

Kicsit sem érdekel, h. Szájer részt vett-e az Alaptörvény szövegezésében. Attól még az Alaptörvény jobb, mint amit fölváltott. A Bevezetést különösen szeretem., a család definíció is korrekt.

A homoszexuálisok valóban egy szerencsétlen sorsú kisebbség, eddig ugyan rebesgették Szájerről, de nem volt nyilvános a magán élete.

Most sikerült leleplezni, ebből nyilván nem tetszik, ,h. ez egy rendezvény volt, Covid gyülekezési megszorításokat megszegve.

Te úgy voltál fideszes ahogy én a római pápa.

Vagy aki a mesét olvasta. A homoszexualitás max. 20%-ig genetikai eredetű, a 80%-ot egészen biztosan valami gyermekkori trauma okozza.

Válaszok:
gwrf | 2020. december 1. 17:49
gwrf | 2020. december 2. 8:34

A nagy különbség az, hogy Borkai és Szájer vállalta a nyilvános felelősséget és levonta a konzekvenciákat.
A komód filmen szereplő nem vállalta. Korózs nem vállalta, Bangóne nem vállalta.....
Értékrendbeli különbség mutatkozik a két oldal hibázói között.

Példát! Nekem az nem elég, hogy láttam olyat, aki látott olyat, aki hallotta.

A ballib támogatja a homoszexualitást. Vagy nem mindig?

Nem lesz segítség.

Ez kétségtelen. Elég kínosan érintene, ha Szájer mondjuk katolikus pap volna. Dehát nem az.

Meg mondjuk azt sem helyeslem, hogy EU parlamenti képviselőként buzi-orgiát látogatott, de úgy tűnik, folytatólagosan megszopta. Azért drukkolok neki, hogy ne menjen rá az élete.

Azt nem fogjuk megtudni. Az már a ballibet nem érdekli. Biztos, hogy közülük is voltak.

Lemondott, bocsánatot kért, úgy fog eltűnni a közéletből, mint Borkai. A mi oldalunkon még lehetnek felháborodott hangok, mert mindenki fél mindentől, amit a leszerepelt Gyurcsányék akár kihasználhatnának ellenünk. A keresztény felháborodók gondoljanak Ferenc pápára, a homoszexuálisok elfogadottsága elég széles körű.

Ami NEM elfogadott, a homoszexualitás ugyanolyannak beállítása, mint a heteroszexualitás. Nem ugyanolyan, a természet így alakította. NEM elfogadott a propagálása sem, a kiskorúak "érzékenyítése".

A másik oldalon legfeljebb a fegyelmezetlenséget lehet kárhoztatni.

:)
Csúnyán pofára esnél, ha ilyeneket kezdenél el kutatni nálam, elvtársnő.
Egyszerű, hétköznapi ember vagyok. Sajnos soha nem tudtam olyan lihegve nyalni egyik oldalnak sem, ahogy az például neked is annyira jól megy. És mivel nem azt nézem, ki csinálja, hanem azt, hogy mit, így pártom se lett soha.

Így nem nehéz a képmutatásra, a mocskos álszentségre, a cinizmusra, az érték nélküli pökhendiségre akkor is nemet mondanom, ha az egyik oldal csinálja, és akkor sem, ha a másik.
Te csak játszd a megértőt. Attól még ugyanolyan mocsadék posvány marad a pártod,. És ezen az sem segít, ha a túloldalon Gréczy Zsolt teleonanizálja a retkes alsógatyáját.
Egy csőcselék mind.

Válaszok:
Teknős | 2020. december 1. 22:39

Nektek kéne legjobban támogtni!
Hiszen állandóan kiállítók a homoszexualitás mellett és érte.
Már megint kettős mérce.
A többiek kik voltak? Netán ballibek? Róluk miért nem hallani?

Ne már! Az m1-et senki nem nézi:-)

Kik voltak a többiek?
Szerinted nem az lenne a jó megoldás, hogy az összes nevét nyilvánosságra kell hozni?
Kert drogtesztet, a rendőrség nem csinált.

Jól van. Érezhető, hogy elgondolkodtál. Te is kérhetnéd a résztvevők névsorát. A diplomaták sem kispályások.

erre gondolom, van tudományos kutatási eredményed is, amit az albertirsai plébánia hírlevelében publikált a téma egyik elismert kutatója, megfelelően nagy számú mintán végzett hosszú távú vizsgálata alapján.

Válaszok:
Teknős | 2020. december 1. 22:21

De felvállalta két napon belül. A ballibek még soha.
Téged nem érdekel, kik voltak a többiek? Korrekt egy nevet nyilvánosságra hozni, a többit elhallgatni? Ennek alapján az összes többi ballib volt.

A belga rendőrök is lehetnének korrektebbek. Ja, nem, ők ölték meg a szlovák embert. Arról bezzeg csend van.

Jó lassú lehetett.

A kokóst felismerted? Ő azóta sem vállalta fel.

Nagyon régen rebesgették már. A szakállát nagyon nem szerettem, egy már nem is annyira fiatal ember NE kísérletezzék a megjelenésével. Az ember lassan úgy hozzászokik a bajhoz, h. már fel sem tűnik, a hajhoz szinte nehezebb.

Tegnap linkelt Becskereki egy Szájer cikket talán a Nemzetből. NAGY volt. Kár.

Meg az a menekülős kép, szerencsétlen, ez azért egy kicsit magyar Strache ügy.
Szerintem szép volt a töredelmes bocsánat kérés. Igen, kárt okozott, de ki fogjuk bírni. Ki beszél ma Strachéról? Ami igazán fontos az a gazdaság. Petri Lukács cikke mintegy kiegyensúlyoz.

Szegény Szájer rosszkor volt bizonyára NEM véletlenül rossznak bizonyuló helyen.

Válaszok:
Berecskereki | 2020. december 1. 18:51

Ennyi volt fideszes szavazó, a Fidesz 2022 választásának megnyerésért aggódó a világon nincs.

két nappal ezelőtt még ezekkel a szavakkal búcsúzott el a politikai közösségétől: "Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával."
........................

És?! Az idézett szöveg teljes mértékben fedi a valóságot.,,Belgiumban a kábítószer-használattal és a kábítószer-használat céljából történő birtoklással kapcsolatos jogi szabályozás négy új jogszabály-szöveg elfogadását követően 2003 júniusában lépett életbe.49A jogi reform alapelve az, hogy a büntetőjogot csak végső eszközként lehet alkalmazni a kábítószer-használattal szemben.A kannabisz használata (24 óra alatt vagy egyetlen alkalommal felhasználható – te-hát 3 gramm– mennyiségű kannabisz birtoklása) rendőrségi nyilvántartásba vételt von maga után. A törvény előírja, hogy a használókat első elkövetés esetén 75-tôl125 euró összegig terjedő pénzbüntetéssel kell sújtani, vagy 130 eurótól 250 euróig terjedő bírsággal az első elkövetést követő egy évben történő ismételt elkövetés esetén. Ha ugyanabban az évben ismét elkövetik a bűncselekményt, akkor nyolc naptól egy hónapig terjedő szabadságvesztéssel és 250 eurótól 500 euróig terjedő pénzbüntetéssel sújtható az elkövet.,,
http://drogfokuszpont.hu/wp-co..

A kannabisz is beletartozik.
https://drogriporter.hu/wp-con..

Túl azon, hogy megint butaságot írtál, mi a problémád, te Karácsony imádó!
Neked most jól kellene érezned magad a szivárványos zászló alatt.

Azon sem csodálkoznék ha a belga rendőrség azt is kifogásolta, hogy nem találtak nála botmixert.

Hajrá botmixeresek!
Vigyázz, ha a belgákhoz mész legyen nálad botmixer, mert ha nem találnak bevarrnak. :-)

Maguktól nem fogják kiadni a többiek nevét. Szólni kéne Tényinek.
Ki kéne perelni a szolidaritás érdekében.

A többi név nem érdekel?

Aki meg azt szeretné, hogy kábszeres korrupt legyen a gyereke, szavazzon az ellenzékre.

a felesége nő
bár a Tündieke fotóit elnézve...
mindenesetre legyünk megértőbbek Józsival
ha nekünk lenne ilyen feleségünk, ugye

No lám.
Már megint nevet változtattál és kiderült, hogy Fideszes voltál, de most csalódtál.

fidesz plakát 2022-re:
Senkit nem hagyunk az ereszcsatornán!!!
................
Ellenzéki összefogás plakátja 2022

Mindenkinek felállítjuk a dákót

Jól van huttinger alias vakhangya.
Mindenki tudja, hogy az elvrendszered az alkoholba található.

Égni csak te égsz hutti alias vakhangya a sok butaságoddal. Ez az oka a gyakori névváltozásodnak.

Veled szemben én nem fogyasztok alkoholt. A volt liberális barátaid azonban az iszákosságodról sok mindet tudnának elmondani.

Te is nevet változattál, mert csalódtál a Fideszben?

Ja tudom már. Te vagy az a híres nick névtolvaj.

Magból indulsz ki? Ereszcsatornában szoktad csinálni?

1600+1

:-)
Bajba lesz az összefogás.
A melegek rájönnek, hogy a Fideszben is vannak liberálisok és nagyobb védelmet élveznek, mint az összefogásban. Sőt! Még az előmenetelük is biztosított.
A végén még nem kétharmada, hanem négyötöde lesz a Fidesznek.

Nem jártunk ilonával a Főpolgármesteri Hivatalnál.

Akkor ezek szerint a Sz ügy kapcsán javult a forint árfolyama. :-)
Euróhoz 2,64
Dollárhoz 5,33
Angol fonthoz 4,11
Svájci frankhoz 2,82

Hazudsz! Mondtam már neked, ha barátokat akarsz, menj a hvg-re. Ott az ilyen Orbán gyűlölőket a keblére ölelik a commentelők.
A fideszesekkel pedig úgy beszélnek, ahogyan itt a mandin veled még senki.

Zsidó nem lehet, mert azok már nem élnének:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Hutti alias vakhangya. A nejed már megint kizárt a hallószóból és folyton a szopásról álmodol.

Gerenda helyett "gereblyét" írni...lehet, hogy érettségije sincs?

Ha valamit nem értesz, lehet, hogy nálad a hiba.
Már megint részeg vagy és durvulsz. Mész a trolltartóba, ott szopogathatsz.

Miért kellene felvállalnia? Valszeg így beszélték meg a feleségével és a lányával.
Ez az ő magánügye, hogy kihez vonzódik.

Szájer ahol bulizott több diplomata is jelen volt.
Azoknak nem tudjuk a neveit. Vagy te mást olvastál erről?
Viktorra vadásztak, amikor elkapták Szájert.

Védik őket Karácsonytól kezdve Dobrevig, Kunhalmi és az egész baloldal Lendvai Elvtársnő vezetésével.

https://pestisracok.hu/a-momen..

Nem azt írtam, hogy csőbe húzták. Nem kellett csőbe húzni, biztos a megszokott társasága volt.
Én sajnálom Szájert. Nagy árat fizet most szegény.

Nem kamu házasság és nem volt. Most is az.
Még egyetemisták voltak, amikor összeházasodtak és koleszosok voltak, amikor megszületett Fanni.
Nem volt kötelező olyan fiatalon falból házasodni.

Eljött az ideje, hogy Karácsony Facebookos Gergely kitüntesse Szájer Józsefet a liberális értékekért és a melegek érdekében tett erőfeszítéséért.

Jó lenne, ha kitennék az eredeti cikkeket is.

El nem tudom, képzelni, hogy Szájer így próbált volna elmenekülni.
Különben sem gondolhatta, hogy ekkora balhé lesz belőle.

Egy fecske nem csinál nyarat. A bűnt elítéljük, a bűnöst szeretettel vesszük körül. Jó, hogy hülye volt és meggondolatlan, de nem tudhatjuk, hogy mennyire vették egyébként komolyan azt a kijárási tilalmat a balga belgák.

De legalább nem akarta átadni a Nemzeti Színházat dec. 1-én mint Alföldi a románoknak egy kis bulizásra.

Handó Tünde a hülye szemüvege nélkül.
Más mentséget találjál.

https://biztonsagpiac.hu/hando..

Nem értem a liberális demokratákat. Nekik örülniük kellene, hogy volt egy személy a jobboldalon aki a liberális demokrácia értékeit erősítette.

Alföldit ügyét senki sem fogja elfelejteni, erre, hogy mikor volt, simán.

Az ereszcsatornán igazoltatták? Nem!
Leírta a rendőrség, hogy menekülni akart? Nem. Hát akkor?

Ez olyan, hogy várta az Index a nagy bejelentést Lázártól este. És mi volt az a nagy bejelentés?
Lázár átadott egy villamoshálózatot.

Ebből akkor lesz ügy, ha mi hagyjuk, hogy ügyet csináljanak belőle.
Gyors csere és azon fognak rugózni, hogy miért az, miért nem a másik megy ki helyette Brüsszelbe.

Júj, de jól értesült vagy. Léci a cikket a hátizsákról és az ereszcsatornáról.

Tényleg! tévedtem 5%-ot! Parancsolj, de ezt te is megkereshetted volna!

https://www.popsci.com/genes-c..

És Kulka Jánossal mit kezd a falu népe? Ő a izé doktor az izé sorozatból, amit a régiek mind megnéztek.

Szerintem nem vagy tisztában az érték szó értelmével!
Egyetlen értékkel bíró párt van a parlamentben és az a Fidesz KDNP. Érték az Isten, haza és család. Lehet, nem ebben a sorrendben, de akkor is. Nem a gyarló politikusok az érték, hanem a kitűzött cél.
Sajnálatos módon nincs annyi belátásod, hogy felfedezd, a túlzott erkölcsösséget elváró emberek alapvetően erkölcstelenek, hiszen a túlzott elvárások éppen az ellenkezőjét jelentik, hiszen azért nincs erkölcsi elvárásod, mert azt a mércét, amit teszel, lehetetlen teljesíteni. Vagyis a te magas mércéd, tulajdonképpen mérce nélküliség.
Kevered a célt és az eszközt és látatlanban is kijelentem, hogy magaddal szemben nem vagy ennyire könyörtelen...

Válaszok:
gwrf | 2020. december 2. 8:19

Nem figyelsz. Nem mellette lett, hanem egy ideje az lehetett. Megnősült gyereke lett, de bizonyára egy idő után nem bírta.

A Kabaré konferanszié Joel Grey, homoszexuális. A családja tudta a közönség nem. A felesége így is szerette. A lánya a Piszkos táncból ismert Jennifer Grey büszke volt az apjára amikor Coming out.

Ez az, amit csak úgy elhallgatnak, mert a balliberálisnak csak az a tény, ami a véleménye. Ha érvelsz, akkor megsérted az érzékenységét.

Igen, színvonaltalan alakok minden oldalon vannak, csak nézzél szét!
Meg tudod védeni? Te tudod, hogy még egy 10 éves gyerek sem képes elmondani, hogy mi történt vele aznap valójában? Reggel beadod az intézménybe a gyerekedet nyolc óra múlva kiveszed. Ha a társadalom nem védi őket, akkor te mint szülő nem tudod.
Kaleta Gábort nem értem, hogy hogy került ide? Csak nem arra gondolsz, hogy mindkét kormányzat alkalmazta anélkül, hogy tudtak volna róla, hogy mit művel? Persze mi nem csinálunk belőle vezető politikust és még az EU parlamentbe sem küldjük be!

Persze, hogy nem! Ott éppen elbukott, de ez nem tartozik rám. Az sem, ha nem küzd, ez csak az ő dolga. Ha megkérdezne, az más tészta, akkor elmondanám, hogy helytelenül teszi, amit tesz, de nem kérdezett meg soha, így nincs gondom vele.

Na látod egyik hír törli a másikat. Demeter Szilárd már nem érdekes.
Szájer lesz még pár napig, aztán gondoskodni fognak egy újabb csonton amit a baloldalnak dobunk hogy rágcsálják csak.

Szerintem nem beszélünk egy nyelvet! Mit éltél meg te mentegetésnek?
Nem ítélem el és nem viccelődöm rajta. Ahogy egyébként egy keresztény ember teszi. A bűnt elítélem, a bűnöst nem. Nem értem, hogy ezen mit nem lehet felfogni.

Itt is ferdítesz, koma! Senkinek sem róható fel, hogy a bűneit palástolja. Arról nem is beszélve, hogy a hűség nem kizárólag szexuális jellegű. Itt is tetten érhető, a "magas erkölcsi mérce" , ami valójában erkölcstelenség , csak álcázva van. Szájer hűséges párkapcsolatban él!

Senki sem mondta, hogy a rettenthetelen őrzők bűntelenek lennének! Ezt egy keresztény tudja, ti pedig azt hiszitek, hogy valami hiteltelent találtatok. Pedig nem....

Csak nem azt akarod mondani, hogy a homoszexualitás egy deviancia?
Szerinted azért kellett volna lemondani egy kiváló politikusról, mert más szexuális irányultságú?

szájer vérprofi jogász. pontosan tudja, hogy mit és hogy kell kommunikálni. a drog persze nem az övé, fogalma sincs, hogy került oda. a többit meg bizonyítsa be a rendőrség, ha tudja. lehet persze drogosozni, de amíg nincs bizonyíték arra, hogy ő vette és használta is, addig simán szénné perelhet mindenkit, aki ezt állítja róla. (pont mint vv fanni gyilkosa. hiába van kamerafelvétel, hogy berakja a hullát a csomagtartóba és elhajt. szerinte akkor még élt, és ő csak segíteni akart neki. a többit meg bizonyítsák be, ha tudják...)

"Egyetlen értékkel bíró párt van a parlamentben és az a Fidesz KDNP. Érték az Isten, haza és család. "

Ja, ha te kevered a politikai marketinget az értékfelvállalással, akkor tényleg nehéz vitatkozni veled.
Aki 2020-ban felnőtt emberként, a magyar politika elmúlt három évtizedének ismeretében ezt képes elhinni, abba annyi racionalitás nem szorult, mint az egyszeri nyuggerbe vagy borsodi cigányba, aki 10 ezer ft-ért vagy egy zsák krumpliért x-el - utóbbiaknak legalább ésszerű a motivációjuk.
Téged max. az mentene, ha magad is a Lendvay u-ból kapnád a fizetésed: akkor csak egy lennél a többi cinikus nihilista gazember közül, aki két pofára harácsol és közben "vállalja az Isten, haza, család"-értékeket. És a "konzervatív értékrendet felvállaló" KESMA sajtótermékein (Origo, Riposzt, stb) keresztül fröcsögnek és uszítanak bárki ellen, aki nem ők.

De az is meglehet, hogy te ingyen vagy ilyen, akkor viszont sajnállak, mert veled basznak ki a leginkább. A hasznos hülyékkel.
Akik általában egy ilyen hozzászólásra azzal válaszolnak, hogy "debezzegagyurcsánymegakomcsik". Mert arra vannak idomítva, hogy aki őket kritizálja, az biztos a másik oldal zombijait képviseli. Meg arra, hogy a saját szart minél jobban szétkenjék, hogy másokra is jusson belőle.
Ja, bocs, te ezen a ponton már túl is estél az első hozzám intézett hozzászólásodban.

Válaszok:
Teknős | 2020. december 2. 21:29

A lottón lett volna ilyen biztos az ötösöm, mint hogy hozol egy cikket, kiveszed belőle, ami tetszik, aztán hozzáköltöd a másik felét.
Hol van ebben szó gyermekkori traumáról?
És ha gyermekkori trauma, akkor annak a mibenlétéről? Előbb védekezel és tiltasz valamit, miközben fogalmad sincs, hogy mi ellen kellene védekezned?

Mondok valamit, ami között kimutatható kapcsolat van: a fiúgyermekkel szembeni elnyomó, leuraló anyai viselkedésnek gyakran következménye a felnövő fiúgyereknél valamifajta aberráció kialakulása, legrosszabb esetben szexuális erőszak, sorozatgyilkosság, stb.
Hogy lehet ellene tenni? Tiltsuk az anyáknak, hogy fiút szüljenek!

"De ha többet akarsz tudni e kérdésről, bátran keresd fel területed rabbiját, ő is fog tudni segíteni."

Csodálatosan finom utalás, hogy aki nem ért veled egyet, az nyilván zsidó.
De ha antiszemitizmussal vádolnának, akkor nem is, merazajobbik.

A lumpenproli morál a fegyveretek.

Miért ne volna képes? Ne beszélj már butaságokat!
Írtam egy példát. Írhatnék még számtalan példát.
Gondolod, hogy egy homokos a felesége mellett lesz homokos? :) Te most hülyéskedsz?
Egy csomó homokosnak van gyereke, mert megnősül.
És tud együtt lenni nővel is, mivel sokan ebből szűrik le, hogy inkább a férfiakhoz vonzódnak.
A biszex, az váltogatja, ha arra van gusztusa.

Kár gúnyolódnod Szájeron! Sosem fog részt venni Priden, főleg nem családostól, mint, ahogyan a legtöbb ismert homoszexuális ember sem.
Csak a baloldali politikusok bohóckodnak ott.

Te még nem hallottál keresztény homoszexuálisról?
Pedig hogy tapsikoltatok Ferenc pápa kijelentésein.

És? Mi köze van ehhez a magánéletéhez?

Miért ne lehetne ez az értékrendje Szájernek?
Nem Náray Tamásról van szó, aki mikor megtudta, hogy a család a házasság egy férfi és egy nő szövetsége kiment Barcelonába nagy felháborodásában.

Ha tudod, hogy a cigi árt az egészségednek visszatart attól, hogy ne dohányozzál?

Akkor olvasgassál erről irodalmat, pl. a saját magukról írtat, vagy a feleségüktől, pszichológiai tanulmányokat.
Ez a fórum nem alkalmas arra, hogy felvilágosítsalak.

te annyira hülye vagy, hogy fel sem tűnt, hogy az előzőt nem nekem írta.

"Én őszintén adtam neked az écát, hogy ha valakik, hát a rabbik azok akik alaposan felkészültek Isten létezéséből"

pont ez az a cinikus szemforgató stílus, amivel bizonyítod, hogy szimplán egy lumpenproli vagy, aki az mszmp-tagkönyvét most éppen templomba járással próbálja semlegesíteni.

Erről beszéltem, nem tűnt fel? "
Akkor olvasgassál erről irodalmat, pl. a saját magukról írtat, vagy a feleségüktől, pszichológiai tanulmányokat."
Igen, olyan is van. Erre akkor jönnek rá, amikor csajjjal vannak.
Azért a börtönökben nem undorodnak egymástól a bekerült heteró férfiak.

Nem tudod, hogy mi a politika. NEM MARKETING, hanem politika. Nem vallás, nem egyház , hanem érdekképviselet.

Az isten az semmi. De az Isten, az csak a kiválasztottak titka.

Ezt csak most olvastam. Ennek az ostoba libsiseggnyalónak elhomályosítja a szemét a hülyesége, és a gyűlölete.
Nem melegbárról volt szó.
Nem volt még kijárási tilalom.
És nem ott vadásztak Viktorra.

Ez van, ha olyan olvassa a commentet, aki nem tud szöveget értelmezni, és a tényeket sem ismeri.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés