Fekete színésznő játszik Boleyn Annát

2020. november 27. 14:41

VIII. Henrik tragikus sorsú feleségét alakítja Jodie Turner-Smith.

2020. november 27. 14:41
null

Új angol történelmi filmsorozatot készít a Channel 5. Bár számos film és sorozat készült már VIII. Henrikről és korszakáról, az újabb alkotás mindenképp újat hoz azzal, hogy Henrik később lefejezésre ítélt feleségét, Boleyn Annát egy fekete színésznő, Jodie Turner-Smith fogja alakítani.

A színésznő elmondta: „Várom, hogy szívvel-lélekkel részt vegyek az ennek az ikonikus nőnek a bukásáról szóló, bátor újramesélésben”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. február 13. 03:37
hogy merészelik meggyalázni boleyn annát anglia egykori királynőjét és vele együtt meggyalázni a történelmet ettől még egy átlagember gyomra is felfordul bolyn annát fehér ember játszhassa ne pedig szines búrü afro amerikai a történelmet nem szabad meggyalázn inem nem soha boly anna fehér és az is marad nem szabad meggyalázni a történelmét sem nem nem soha
Senye Péter
2020. november 29. 20:34
Azt még el tudom képzelni, hogy a Tragédiában Ádám fekete, Éva kínai. De milyen lenne Lucifer?
tevevanegypupu
2020. november 28. 20:34
És VIII. Henrik mit szól ehhez?
Frakk a macskák réme
2020. november 28. 15:58
Be lesz púderezve. mint ahogy a négereket játszó fehéreket cipőkrémmel bekenték?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik