Felejtsük el Zacher Gábort

2020. november 25. 18:30

Hont András
Facebook
Farizeus vagy bolond.

„Szerintem meg felejtsük el Zacher Gábort. De sürgősen. Adott egy ember, akit elég otromba módon kitúr a Fidesz az állásából, ezt követően sértetten haknizza végig a médiát, hogy ő márpedig tudja az összes hülye helyett, hogy mit kell tenni. Nem tudja. Egy toxikológus, semmiféle képzettsége a vírusok felépítését és rendszerezését, a fertőzések természetét és a járványok terjedését illetően nincsen.

Ez olyan, hogy azért, mert van egy »dr.« megjelölés a nevem előtt (nem használom), biztos műteni is tudok. Amennyiben valakinek ez kevés érv volna, az nézze már meg ezt a felvételt. Bemegy egy zárt térbe, negyven centi távolságból arról beszél, hogy az emberek miért nem hordják a maszkot KINT. Farizeus vagy bolond.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez mind igaz.
De Hontnak ez az írása ettől még telitalálat.

Kitúrta a Fidesz az állásából? Hogymikvannak.

+1

Egyébként egyre láthatóbb, hogy kínos neki a jelenlegi ballib tragikomédia. Nyilván az van mögötte, hogy Hont elég józanul látja, hogy ez a jelenlegi felállás egy zsákutca.

Zacher valóban orákulum lett a baloldali sajtóban, de itt a zsurnaliszták is hibásak, akik nem néznek más forrás után is.

Megnéztem az ominózus Zacher riportot, semmi kivetnivalót nem találok benne. Arról beszélt, hogy nem kéne nagyobb csoportokba verődni, de ha már mégis együtt forraltboroznak, legalább a maszkot használják.

Nyilván nem arra gondolt, hogy ivás közben, hanem úgy általában a csoportosulásra.

Egyébként a Hont Bandinak most kurvára nincs igaza. Nem tudom, hogy ő miféle dr., de feltételezem, hogy nem orvos. Márpedig Zacher az, méghozzá több mint 30 éve. Toxikológus, nem a fertőzések a szakterülete, de pl. a hatvani kórházban ő is foglalkozik COVID fertőzöttekkel, tehát van ezel kapcsolatban terep-tapasztalata is.

Szóval továbbra sem értem Hont részéről ezt az eléggé unfair kommentet Zachert illetően.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés