Úgy látszik Orbánnál elfogyott a bátorság

2020. november 24. 16:37

Gyöngyösi Márton
Facebook
Persze értjük az aggodalmát, hiszen a gazdaság zuhan, a járványhelyzetben tömegesen vesztik el az emberek a megélhetésüket.

„Orbán retteg. Retteghet is – úgy látszik Orbánnál elfogyott a bátorság. Egyik nap az Idősek Tanácsa nevű kamuszervezet mögé bújva intézkedik, másik nap Volner János háta mögül módosítgatja a választási törvényt. Persze értjük az aggodalmát, hiszen a gazdaság zuhan, a járványhelyzetben tömegesen vesztik el az emberek a megélhetésüket, az EU-ban meg éppen most veszíti el a Fidesz maradék támogatóit is. Orbán pedig mindezek után nem a gazdaság védelmével, vagy az egészségügy segítésével foglalkozik, hanem azzal, hogy úgy betonozza be a hatalmát, mint új haverjai, az ázsiai diktátorok, majd kivezesse Magyarországot az EU-ból. Van azonban egy rossz hírünk: az ellenzéket nem fogja tudni megtörni, 2022-ben pedig a saját nevével és arcával lesz kénytelen felelni a tetteiért ő is, és a rendszerét fenntartó többi korrupt fideszes sziauram is.

Európai parlamenti képviselőként azért dolgozom, hogy Magyarország egy büszke és sikeres európai ország legyen, ahol az emberek jólétben és biztonságban élnek, ne pedig egy szegény és lenézett diktatúra, ahol önkényurak sanyargatják a népet kényükre-kedvükre. Jólétet minden magyar embernek, elszámoltatást Orbánnak és bandájának!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szemétláda. És tele van....

Ez az "Orbán retteg" egy lejárt lemez.
Dolgozzál, amíg még dolgozhatsz. 2022-ben már nem lesz munkád az EU-ban, mert nem tud a jobbik senkit sem küldeni. Mióta vagy beszervezve? 10 éve? Régebben?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés