Herczeg Zoltán indulatos posztban kelt ki Újpest momentumos polgármestere ellen

2020. november 20. 14:47
Az ismert közszereplő állítása szerint ismerősét maszkos hivatalnokok utasították ki az intézményből, ahova pár nappal ezelőtt dolgozni hívták.

Herczeg Zoltán Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy ismerősét, Pusztai-Csató Adrienn jogászt, Szentistván korábbi polgármesterét a IV. kerület jobbikos alpolgármestere hívta dolgozni az önkormányzatba közbiztonsági referensi munkakörbe.

A közszereplő beszámolója szerint azonban Pusztai-Csató Adrienn egy hét után azzal szembesült, hogy a momentumos polgármester, Déri Tibor nem hajlandó aláírni a szerződését. Mint írja, „állítólag déri tibor úr (értsd: csőnadrágos, vasalt hajúr, momentúr, polgárjenő főúr) nem hajlandó aláírni a kinevezést, de nem indokolta meg, miért, »talán« egy jobbikos felső körös döntésére vár még. Igen, rá vár. Ja! »Legfelső körösre«”.

Herczeg Zoltán ezután politikai kapcsolatait latba vetve próbálta meg a helyzetet tisztázni, ami úgy tűnik, sikerült is, és Pusztai-Csató Adrienn szerdán kezdhetett is új munkahelyén. Ezek után azonban

„a fekete leves csak másnap reggel jött, két maszkos közhivatalnok ment be Adrienn szobájába és közölték vele, hogy ha nem hagyja el a hivatalt azonnal, biztonsági őrök fogják kivezetni”!

A divatszakember azért is értetlenkedett, mert mint posztjában is írta, jogász ismerősét az incidenst megelőzően „Fekete-Győr András, Hadházy Ákos, Szél Detti, Márky-Zay Péter, tehát a teljes ellenzéki vonal” biztosította támogatásáról.

Herczeg Zoltán beszámolója végén éppen ezért a teljes ellenzéki összefogásról is kifejtette indulatos véleményét, mint írta, „szóval, mit is várhatunk kedves, hülye szavazó polgártársaim ettől a Nagy Ellenzéki Összefosástól '22-ben tulajdonképpen, ha véletlenül hatalomra kerülnének, ha még a »sajátjukat« is képesek így kicsinálni, így megalázni, így az utcára dobni?”

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Behívják segíteni, aztán elzavarják? Miféle bánásmód ez?

Herczeg azon persze nem akadna ki, ha a nem a "sajátjukat csinálnák ki", az még belefér a demokráciába nála, de hogy a több oldalról lezsírozott ejtőernyősével ezt csinálták, az már skandalum.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés