Horváth József: Sokkoló számú bevándorló befogadását tervezi Joe Biden

2020. október 26. 10:07
Az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója szerint, ha a demokrata jelölt győz a választáson, 11 millió illegális bevándorlónak ad állampolgárságot az Egyesült Államokban.

Joe Biden demokrata elnökjelölt sokkoló számú bevándorlót befogadását tervezi – mondta Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Az utolsó elnöki vitában Joe Biden közölte, ha győz a választáson, 11 millió illegális bevándorlónak ad állampolgárságot az Egyesült Államokban – hangzott el a műsorban. Horváth József emlékeztetett: a Biden alelnökségével működő Obama-adminisztráció rutinja volt, hogy évente 2-3 millió illegális bevándorlónak adott tartózkodási, illetve letelepedési engedélyt és végül állampolgárságot. Biden felelevenítené ezt a gyakorlatot, és az illegális bevándorlók befogadása szempontjából pótolnák a Donald Trump elnöksége alatti kiesett éveket – fűzte hozzá.

A szakértő szerint ez egy nagyon félelmetes szám, biztonságpolitikai szempontból kiemelt kockázatot jelent. Megjegyezte: Biden egyértelműen azoknak a szavazataiban bízik, akik meggyőződésből támogatják a migrációt.

(MTI)

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés