Lenácizta Soros Györgyöt egy amerikai zsidó politikus

2020. október 20. 10:23
A magyar származású spekuláns a republikánusok gyakori célpontja.

Eric Early, a kaliforniai kongresszusi képviselői helyért induló republikánus jelölt vasárnap közzétett Twitter üzenetében úgy fogalmazott: „Soros náci szimpatizáns, és veszélyt jelent nemzetünkre” – számol be a The Jerusalem Post. A magyar származású tőzsdei spekuláns gyakran célpontja a republikánus politikusoknak, főként mivel ő a demokrata párt egyik legnagyobb támogatója. Az őt elítélő Early maga is zsidó – írta meg a Neokohn.

A Republikánus Zsidó Koalíció vasárnap a Jewish Telegraphic Agency-nek küldött e-mailben megerősítette, hogy Early zsidó származású, és a demokrata párti Adam Schiff ellen indul egy erősen demokrata beállítottságú körzetben. Szombaton Schiff kritizálta Early-t, mert megosztott egy mémet, amely hamisan állította, hogy Schiff Soroshoz kötődik. Schiff antiszemitának nevezte a mémet. „Ezen a héten ellenfelem megosztott egy mémet rólam, mely egyszerűen antiszemita hazugság” — fogalmazott Twitter üzenetében Schiff és hozzátette, hogy a „Republikánus Párt hajlandósága a fanatizmus és a gyűlölet terjesztésére tartós károkat okozott nemzetünknek”.

A mémet azóta Early eltávolította Twitter-hírfolyamából, és úgy reagált Schiff kritikájára, hogy „egyáltalán nincs semmi antiszemita az üzenet megosztásában (bárki is csinálta)”. Early a Washington Times-nak úgy fogalmazott, hogy Soros „sunyi manipuláns”, és Schiffet „Soros egyik bábjának” nevezte.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soros nem náci, ő egy GLOBÁLnáci, azaz, nem német, hanem:
NEMZETKÖZI BŰNÖZŐ.

De ha azt mondjk Sorosra, globál-NKVD-s, az ugyanaz:
"A zsidó fiatalság legjobbja Oroszországban, a cionizmus gerince, eladta magát és lelkét a vörös ördögnek."
"az egész NKVD zsidó dominanciája nem ritka és kétséges feltevés, hanem sok irányból fenntartott állítás." (Yoram Sheftel, A Demjanjuk ügy: Egy látványos per felemelkedése és lezuhanása, Victor Gollancz, London, 1994, 301 o.)
"Zsidók hemzsegtek a pártgépezet alsóbb fokozatain is - különösen a Csekában, és követőiben, a GPUban, OGPUban és NKVDban... Nehéz a zsidók túlsúlyát megindokolni a csekában. (Leonard Shapiro, A zsidók szerepe az orosz forradalmi mozgalomban, szláv és keleteurópai szemle, 1961, 40, 165 o.) "

A csavar ott van, hogy elképesztően tisztességes és kiváló emberek között: van zsidó és nem egy nem a hátsó sorban.
Pl.: Israel Shahak, aki az igazságot helyezte mindenek fölé-elé.

De hogy gazember, az biztos!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés