Videós performanszban vállalják a tanköztársaságot az SZFE diákjai

2020. október 18. 12:51
Új videójukban büszkén tartják magukat bűnbaknak a színművészetis hallgatók.

A Facebookra feltöltött performansz arról szól, hogy Németh Gábor oktatói szavaira ráerősítve az SZFE különböző évfolyamú és különböző szakjaira járó hallgatók mindig vállalják az egyetemfoglalás felelősségét. 

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy ilyen BLM, csak kicsiben.

Alig várják vmelyik művész ifjú titánnak a nyakára térdeljen egy zsernyák.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. október 18. 16:52

A szó szoros értelmében is LÁTSZIK, hogy unják magukat, s tudatában vannak, hogy jelentéktelenek, ezért ripacskodnak. Ezért szerintem nem kellene erőltetni a kitelepítésüket, hanem egyszerűen meg kellene kerülni őket: új Egyetem, új diákság, új oktatók, új épület stb. Ezek meg csináljanak, amit akarnak, akkreditáció nélkül, fizetés nélkül, magukra hagyva.

Vajh miért nem döntött még a bíróság, hogy a sztrájk jogszerű-e? Vajon miért nem adott ki vagy tagadta meg a kerületi jegyző a bírtokvédelmet?

Egyre kevesebben vannak.
Szerinted hogyan oldható meg, akik elfoglalták az egyetemet, mi kiszabadítsuk? Nem logikátlan?

Átlátszó, nyomorúságosan megtévesztett fiatalok, az SZFE-példakép "oktatói" Alinskys manipulációi nyomán.
Tiszta és világos beszéd.
Így gondolják ők, ám a tények ennek éppen a teljes antitükörképét mutatják.
Annyi már most bizonyosnak látszik: ezekből a bégető NémethGáboros SZFE-birkákból sokkal többen lesznek Soros-prostituáltak, mint színművészek...
Második ténymegállapítás: aki eltakart arccal, nem hajlandó a személyazonosságát igazolni egy állami intézmény területén, az kilépett a jogállami keretekből.
Ezért is vállalnia kell a felelősségét.

Nem kell más következmény, mint az, hogy nem ismerik el ezt a félévet, meg a többit, ha így folytatják. Az már nem tartozik az autonómiába, hogy önmaguknak adnak diplomát.

Akkor most mit kapnak a pénzükért? Autonómiát igen, de diplomát már nem.

Az olyan egyetemeken, ahol nincs ideológiai szál - műegyetem, orvosi - ilyen kérdések nem merülnek fel. Az eddigi oktatók tovább taníthattak volna, legfeljebb el kellett volna fogadniuk más felfogású oktatókat is. Így viszont kialakult volna egy olyan helyzet, hogy melyiket fogadják el jobban az ott tanulók. Úgy tűnik, ez elől menekültek. Hiszen tehették volna azt is, hogy elfogadják az új felállást, majd egy, vagy két félév után jön a kritika. Megtörténhetett volna az is, hogy lettek volna olyan oktatók, akiket a diákok nem fogadnak el. És akkor konkrétumokról lehetett volna vitatkozni.

Így viszont előre vetített látomásokon görcsölnek, valamin, amit ki sem próbáltak, valamin, amit nem mertek felvállalni, majd a tények alapján megtámadni.

Ezek szubjektív nézőpontok, amiket behoztál.
Ha a fiataloknak bajuk van az új vezetéssel: BÍRÓSÁGHOZ KELLETT VOLNA FORDULNIUK, esetleg ezt alátámasztandó, tiltakozó akciókat tartani, de semmiképp átmenni partizán módba.
Igen, ez az Antifa.
Magyar Antifa.
Törvényen kívüli, mint minden Alinsky.
Aki visszaél a jogállammal, az nem Orbán.

Itt a Talmud&Co forgatókönyve zajlik, az SZFE csupán egy jelentéktelen epizód.
Ez lesz 2022-ig az élet minden területén.
Ha a nemzeti oldal nem szervezi meg - OKOSAN ÉS MEGTÖRHETETLEN NYUGALOMMAL, DE KEMÉNYEN - önmagát, ez felfalja a magyarországi közéletet, és végül annak lesz igaza, aki hangosabban ordít.
és többet és több helyen.
AZ PEDIG ALINSKY magyar fordítása: a bal-lib-zöld hisztéria-anarchia kombináció.

De a rektorok nem állnak ki, mert nem nekik, hanem az érintetteknek kéne háborogni. Ők viszont nem teszik. Ugyanaz, mint a CEU egy törvény mindenki másnak jó volt, őket kivéve. És akkor jön a mára divattá vált áldozat kultusz.

Meg lehet szüntetni az állami színészképzést, és akkor lehet olyan tanintézményt létrehozni, amilyent akarnak. Teremtsék meg a feltételeit azok, akiknek nem jó a mostani állapot. Keressenek fenntartót és kövessék annak az elvárásait. Mert lesznek, például meg kell térülni a befektetett pénznek.

Ma is tüntetnek értük. A hvg szerint több száz szimpatizáns tüntet, tehát kb 200-250 ember.

Akkor ez az év kiesik az Egyetem történetéből, sjövőre indul az új... Ezekkel a begőzölt diákokkal úgysem lehetne már értelmes oktatást tartani.

Igen, idősebb támogatók, akik szívesen a szüleik lennének a diákoknak a szüleik mellett is.

Próbálod a magad ízlése szerint értelmezni, hogy akik hallgatnak, miért hallgatnak. Meg azt is, hogy mi jó nekik. Ez a te dolgod, de messze állhat a valóságtól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés