„Hadházy addig küzdött a hazug közmédia ellen, míg végül olyanná nem vált, mint ők” – Jakab Péter a Mandinernek

2020. október 12. 17:41
„Hadházy semmilyen információval nem keresett meg Bíró Lászlóval kapcsolatban engem, mint pártelnököt, ennek ellenére Bíró László lehetőséget adott Hadházy Ákosnak, hogy az otthonában betekintsen minden olyan iratba, amibe szeretne, és kérdéseket tegyen fel minden őt érdeklő témában” – reagált megkeresésünkre a Jobbik elnöke.

Hadházy Ákos vasárnap este a szerencsi időközi választást követően a közösségi oldalán az alábbiakat írta: 

„Ha Bíró nyert volna, nem csak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét. A kormánypropaganda ugyan csak a ki nem fizetett varrónőkről harsogott, de személyesen tájékozódtam az ügyről és emiatt azt ennél jóval súlyosabbnak tartom. A „szociális szövetkezetezés” 2014-2015-ben gyakori fideszes elkövetési mód volt és a vizsgálataim alapján ez a történet is alkalmas lett volna egy Korrupcióinfó illusztrálására. Emiatt én ennek a jelöltnek csak annyit segíthettem, hogy, nem beszéltem róla nyilvánosan, de a pártelnököket tájékoztattam arról, amit megtudtam.”

Hadházy posztja nyomán megkerestük a Jakab Pétert, a Jobbik elnökét az alábbi kérdésekkel: 

1. Önt konkrétan mikor, milyen információkkal kereste meg Hadházy Ákos Bíró László korrupciógyanús ügyével kapcsolatban?
2. Amennyiben olyan információk állnak rendelkezésére miszerint Bíró törvénytelenséget követett el, akkor miért nem fordultak a nyomozó hatóságokhoz?
3. A korrupció elleni elszánt harcosként miért nem emelte fel nyilvánosan a szavát Bíró szövetkezeti ügyében? Van különbség fideszes korrupciógyanú és ellenzéki korrupciógyanú között?
4. Utólag, a választás eredményének tudatában, mit gondol, megfelelő jelölt volt a jobbikos Bíró László Koncz Zsófiával szemben?


Az alábbi választ kaptuk a párt sajtóosztályától, amit változtatás nélkül közölünk:

„Hadházy Ákos addig küzdött a hazug közmédia ellen, míg végül olyanná nem vált, mint ők. Hadházy semmilyen információval nem keresett meg Bíró Lászlóval kapcsolatban engem, mint pártelnököt, ennek ellenére Bíró László lehetőséget adott Hadházy Ákosnak, hogy az otthonában betekintsen minden olyan iratba, amibe szeretne, és kérdéseket tegyen fel minden őt érdeklő témában. Képviselő úr a kampányhajrában el is látogatott Bíró Lászlóhoz, majd 20 perc kérdezősködés után megnyugodva távozott, nem véletlenül, hiszen Bíró Lászlónak nincsenek korrupciós ügyei. Az ellenzéki aktivisták ellenben csalódottak voltak, hogy Hadházy úr mindössze ennyi időre látogatott a választókörzetbe, ahol semmilyen módon nem vett részt az ellenzék kampányában. Pedig szükség lett volna rá, hogy – ahogy én – ő is végigjárja a választókörzet összes települését.”

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadhazy egyedül fogja elvinni a balhét. Mind magára fogja hagyni, mert számukra már nem használható.

Gyurcsány visszavette a Jobbiktól a szvazóit. Újra a 2000-es évek felállása lesz 2022. Megmerem kockáztatni újra játszás jön. Meglátjuk, hogy ki tanult a hibáiból...

Nyilván mindkettő.
De az valami csodás, hogy egy időközi (!) MÁSNAPJÁN így frontálisan egymásnak megy és kölcsönösen lehazugozza egymást az Összefogááááás két titánja.

Vagy ha igen, az még nagyobb show lesz a mai előzmények után. :)))

Vagy Jakab a Fidesz-ügynök!
Vagy mégis Hadházy!
Vagy mindketten Fidesz-ügynökök!

Ez a Patás, ez a Patás... :)

Nos, akkor a következő pártelnököknek kell ugyanezt a kérdéssort megküldeni:

Gyurcsány (DK)
Fekete-Győr (Momentum)
Tóth Bertalan és Kunhalmi (MSZP)
Karácsony és Szabó Tímea (Párbeszéd)

Hadházy állítása szerint ugye őket tájékoztatta Bíró korrupciós ügyeiről, Jakabon és az LMP-n túl.

Szél akár együtt fetrengeni:-)
Érdekes lesz, ezek után ki tart Hadhazyval?

Állatorvos lenne, jó állás az neki:-)

Egyetértünk. Én is ezt írtam korábban.

Jujjjjj, mi lesz, ha kormányra kerülnek? Olyan békés, nyugodt, tisztességes, építő, humánus kormányzás képét vetítik előre.

Ettől függetlenül a Fidesz, a kétharmad birtokában jó ha leül és átgondolja a törvényalkotói elképzeléseit, s azokat a lehető leggyorsabban meg is valósítja.

Igen, jó a példád, sürgősen számba kellene venni a kormányzás, az önkormányzatiság minden területét ilyen aspektusból is.

Igen:-)
Azóta már megszólalt Márki Zay is, aki szerint 2022-ben ennyi vádat minden jelöltjük ellen lehet találni, mint Hadhazy ellen:-)))

Szerintem nem tudja, mit mondott:-))))

Hadházy is hazugságokat szór Bíróra? Hiszen azt állítja, hogy Bíró sárosabb annál is, mint amennyit a Fidesz állított róla. Menj Hadházyhoz reklamálni, aki Gyurcsány megbízásából már elkezdte a Jobbik kicsinálását. Várható volt, hogy a Jobbikot nem sokáig vállalhatják fel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés