Informátor: Követhetetlen a kispesti botrányra adott magyarázkodás

2020. október 2. 21:51
A kispesti MSZP korrupciós ügyeiről jelent meg a múlt héten leleplező anyag, ennek visszhangjáról készített műsort az Informátor.

Valósak a kispesti szocialisták korrupciógyanús ügyeiben napvilágra került hangfelvételek – közölte a Hír TV. A múlt héten V. Ákos Lackner Csaba, Kránitz Krisztián és Gajda Péter egykori csapattársa és sofőrje igazolta, hogy saját szemével látta és Lackner szájából hallotta az elhangzott szavakat, így eloszlathatta azokat a kétkedő hangokat, akik arra hivatkoztak, hogy manipuláltak a Hír TV és a Magyar Nemzet által tavaly októberben nyilvánosságra hozott anyagok.

A baloldali összefogás politikusai azonban nem szólították fel Kispest MSZP-s polgármesterét és Lackner Csabát, hogy adja vissza mandátumát, vagy Kránitz Krisztiánt, hogy a vagyonkezelő igazgatója ne tölthesse ki megbízatási idejét. Nem történt semmi – írta meg a Hír TV. Az ORFK tájékoztatása szerint az üggyel kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Iroda vesztegetés elfogadása és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Azonban a nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást egyelőre nem ad.

Kép forrása: Hír Tv videója

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés