Kitálalt a kispesti szocialisták belső körének tagja az Informátornak

2020. szeptember 25. 21:04

A Hír TV műsorában elképesztő részleteket hallhattunk Lackner Csaba, Gajda Péter és Kránitz Krisztián közeli ismerősétől.

2020. szeptember 25. 21:04
null

Egy évvel ezelőtt hozta nyilvánosságra a Hír TV és a Magyar Nemzet azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba, akkori szocialista önkormányzati kispesti képviselő arról beszél, hogyan lopták ki a kerületi pénzeket az önkormányzatból – írta a Hír TV. A kerületi lakosok ennek ellenére újraválasztották az őszi önkormányzati választásokon Gajda Péter polgármestert, és Lackner Csaba képviselőt is.

Az ügyben gyanúba keveredett szereplők tagadják az elhangzottakat, manipulált felvételekről beszélnek, még azt sem ismerik el, hogy Lackner Csaba szerepel az anyagokon. A Hír TV műsorában most a kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket.

A videóban szó esik a rendszerszintű korrupcióról, kábítószerezésről, prostituáltakról és a Kránitz Krisztián és Lackner Csaba közti viszony elmérgesedéséről is, sok más egyéb mellett. (Ahogy mi is közöltük, az MSZP-DK koalíció épp a napokban érte el, hogy Kránitz Krisztián maradjon a VAMÜSZ élén Gajda Péter javaslatára, Lackner Csaba szavazatával.)

Kép forrása: Hír Tv videója

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2021. január 17. 19:45
Szájer már lemondott, eltűnt, a diplomata útlevelet visszaadta.. Semmiféle állami fizetésben nem részesül... A komcsik meg még mindig azt találgatják, hogy Lackner van-e a videón és megemelik a Krinyó fizetését...
Secnir
2020. szeptember 26. 21:02
(alapvetés: lacknert nem védem, ha kokózik, kapják el. ha sikkaszt, lop, ítéljék el) "ah KHORONATANÚ" -van per? interjú V. Ákossal. ha az arcát adja, a nevét miért nem? -na de ki v. Ákos? ez nem derül ki a riportból. a foci által került a "baráti körbe', ennyi -a "kispesti korrupciós bizottságot" (ami egy vicc) ne toljuk már gyurcsányra. ott a XIX kerületi (vagy érintettség helyett egy másik) rfk-nak kellene nyomoznia. de azt csak a fővárosi főügyészség rendelheti el. van neve is: polt und co. na jó, ennyi, nem néztem végig, túl hosszú.
reflex
2020. szeptember 26. 18:15
nem baly! ági lezs azs enőkönk :-) http://keptarhely.eu/images/2020/09/26/v00/20200926v00tznnw8.png
nyugalom
2020. szeptember 26. 18:10
Magukbol indulnak ki, manipulalni, kamu videozni ok szoktak! Berci, agi, ildiko, burany et hol van? Ha krinyo a veje volt buranynak, sokat tudhat! Vajon mikor lövik le egymást? Lemondani tuntetni ellenuk vsgy a kispestiek szeretik, ha kilopják a szemuket is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!