Jön a 2000 forint alatti gyorsteszt

2020. szeptember 29. 8:25
Fél órán belül kimutatják a koronavírus jelenlétét a szervezetben.

Hamarosan világszerte elérhetőek lesznek az olcsó gyorstesztek, amelyek fél órán belül kimutatják a koronavírus jelenlétét a szervezetben. Egy dél-koreai és egy amerikai cég sürgősséggel engedélyt kapott az Egészségügyi Világszervezettől a tesztek előállítására.

„A levett mintát háromszor körbe kell forgatni, majd leragasztani, aztán legalább negyedórát várni. Ennyi a teszt” – közölte Brett Giroir admirális, egészségügyi miniszterhelyettes.

A szegényebb országok számára a WHO 120 millió gyorstesztet különít el. A szakemberek reményei szerint ezek révén lassítani lehet majd a járvány terjedését.

(Euronews)

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Németországban élő ismerősöm jelezte ezt, ott is szeptember végén jön a gyorsteszt. Nesze neked "DK" népszavazási kezdeményezés: a gyorsteszt gyorsan elintézte őket.

Ha megnézed a videót, abban is a körbeforgatni kifejezést használják, amúgy abból az kiderül, hogy előbb az orrlyukban kell 5x körbeforgatni a tesztet, majd egy speciális lapon egy tasak szerű valamiben 3x megforgatni. A fordítás pontos. Örülök, hogy segíthettem.

Válaszok:
Csigorin | 2020. október 5. 8:23

viszont ezesetben is marhasag hogy a levett mintat kene megforgatni, hiszen maga a mintavetel tortenik ugy, hogy rgy palcat forgatnak

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés