Nem hagyjuk Orbánék természetpusztítását

2020. szeptember 16. 8:03

Szabó Tímea
Facebook
A Hajógyári a miénk és nem a NER-lovagoké.

„Július 30-án Gulyás Gergely azt mondta a kormányülés után, hogy döntöttek: nem lesz állami beruházás, azaz sem kajak-kenu központ, sem más a Hajógyári-szigeten. Aztán kerestem, kerestem, de sehogy nem akaródzott megjelenni az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlönyben. Nem tartott sokáig rájönni arra, hogy Orbán Viktorék valószínűleg újra át akartak verni minket, elaltatni azt a példátlan összefogást és tiltakozást, amely több ezer fa kivágása, a sziget mobilgáttal való lebetonozása és a NER-lovagok több ezres beköltözése ellen összekovácsolódott az utóbbi hónapokban.

Ezért 2 dolgot tettem: egyrészt határozati javaslatot nyújtottam be az Országgyűlésnek a mobilgát engedélyeztetési eljárásának visszavonásáról, másrészt írásbeli kérdést tettem fel Gulyásnak arról, hogy mikor jelenik meg az ominózus kormányhatározat. Hogy, hogy nem, az írásbeli kérdésem után a minap megjelent a Közlönyben, hogy a tervezett kajak-kenu központot a kormány Sukorón építi meg. Ebből egyenesen következik, hogy nem lesz sem fakivágás, sem mobilgát, sem 1400 lakásos jachtkikötős luxuslakópark sem a Hajógyári-szigeten. Megmondtam korábban is, és tartom magam: nem hagyjuk Orbánék természetpusztítását, a NER-lovagok vég nélküli lopását, az óbudaiak – családok, kutyások, bringások – szigetének lenyúlását! Folytatom a harcot, és Óbuda. Békásmegyer képviselőjeként éberen fogom továbbra is figyelni a sziget sorsát! A Hajógyári a miénk és nem a NER-lovagoké.”

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elképesztő ez a demagóg, militáns hangnem, ami a mi úgynevezett európai demokratáinkat jellemzi. A technika egyszerű: az ellenfelet démonizálni kell, morálisan alávalónak beállítani, és ezek után szinte erkölcsi kötelesség az ilyen, az '50-es éveket megidéző megnyilatkozások tétele.

Arról meg már beszélni is kár, hogy most olyan miatt tombol a tisztelt szerző, ami nem fog megtörténni.

Az alapjövedelemnél nagyobb természetpusztítás nem lenne.
A szaporítók ebből árasztanák el élősködőkkel az országot.

A komcsi szokás szerint, Szabó elvtársnő "éber"!...

Válaszok:
Box Hill | 2020. szeptember 16. 9:51

Timea Sabau: A Hajógyári szigetet akarom!

És "nem rés, hanem erős bástya béke frontján".

Szóval a Hajógyári-szigeten lesz az új Recsk. Hol lesz az új hortobágyi kényszermunka megtartva?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés