Kitálal a nő, aki nem volt hajlandó a BLM jelét mutatni

2020. szeptember 5. 16:57
Lauren Victort a nyílt utcán próbálta rávenni egy csapat Black Lives Matter-tüntető, hogy emelje az égnek az öklét, így mutatva ki szolidaritását a mozgalommal. A BLM-szimpatizáns Victor most a Washington Post hasábjain mondja el, miért nem tett így.

Világszerte nagy nyilvánosságot kapott az a videó, ami egy washingtoni Black Lives Matter-tüntetésen készült. Pontosabban nem is a tüntetésen, hanem egy étterem teraszán, ahol két nő beszélgetett, amikor a tüntetők egy csoportja hozzájuk lépett, és követelte, hogy emeljék fel az öklüket, így fejezve ki a BLM iránti rokonszenvüket. Egyikük meg is tette ezt, a másikuk azonban nem. Őt Lauren Victornak hívják, és nemrég a Washington Post hasábjain magyarázta el, miért nem tett eleget a tüntetők felhívásának. 

Victor azt írja: ahogy a tüntetők az asztalukhoz közeledtek, senkinél sem látott jelvényeket vagy zászlókat. Meg is kérdezte őket, hogy kik ők, és miért menetelnek, de nem kapott választ. „Miért menetelnél, ha visszatartod az üzenetedet? Ez nem hasonlított a szokásos Black Lives Matter-tiltakozásokra, vagy bármilyen más tiltakozásra, amiken eddig részt vettem. A tüntetők általában örömmel mesélnek a küldetésükről” – írja Lauren Victor, aki maga is többször vonult a BLM-mel. 

Azt várták Victortól, hogy olyasvalamiben vegyen részt, amit nem ért – folytatja a WP vendégszerzője. „Ha a támogatásomat akarjátok, kérjetek meg rá szabad akaratomból. Egy demokráciában ez így szokás” – vonja le a következtetést Victor, akitől egy ponton azt is megkérdezték, hogy keresztény-e. 

A szerző sietve hozzáteszi: a tüntetők nem bántották őt, és nem is kényszerítették máshogy a keze felemelésére. „Teljes szívemmel támogatom a Black Lives Matter mozgalmat, de az egyéni jogot is arra, hogy megválasszuk: részt akarunk-e venni egy tiltakozásban, vagy sem” – összegzi gondolatait Lauren Victor. 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a nő sokkal idiótább, mint a szerencsétlen magyar nő:
"BÍRÓSÁG KÖTELEZ EGY MAGYAR ANYÁT, HOGY ROMÁN ÓVODÁBA ÍRASSA GYEREKÉT"

Így indultak Hitlerék is, amikor elkezdték terjeszteni a karlendítéssel való köszöntést. Aki nem szimpatizált ezzel, azt megverték a nyílt utcán. Szóval, mire készül a globális fiatalság?

Írod: "Ez egy csőcselék, olyasmi mint az ötvenes évek elején a kommunisták, akik rávetették magukat a többiekre."
A Fényes szelek 1968-ban készült magyar film Jancsó Miklós rendezésében.
Agitátorok Laci a NÉKOSZ-titkár vezetésével, a kommunista párt infrastruktúráját, járműveit felhasználva benyomulnak egy vidéki katolikus papi líceumba, hogy meggyőzzék a papnövendékeket az új kommunista társadalom szükségességéről. A Párt, amelyet egy rendőrtiszt képvisel gyors eredményeket akar, ezért megfélemlítésül letartóztatnak néhány katolikus diákot.

Nem mondhatom, hogy mindenről Hitler jut eszembe, de a fenti kép az akkori nácikra emlékeztet. Az európai liberalizmusról viszont az egykor ugyanolyan erőszakos módon kizárólagosságot, nemzetközi egyeduralmat követelő bolsevizmus jut eszembe. A bolsevik-liberális folytonosság jut eszembe. Vannak történelemből, filmekből ismert hasonlóságok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés