Elmenekült a Hír Tv elől a judapestező Bíró

2020. szeptember 1. 15:12
Nem kívánt válaszolni a kényes, antiszemita botrányával kapcsolatos kérdésekre a jobbikos politikus.

Mint ismert, Koncz Ferenc fideszes képviselő halála miatt időközi választást kellett kiírni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os számú, Szerencs és Tiszaújváros központú választókerületben. A választás tétje a kormánypárt kétharmados parlamenti többsége, az ellenzék pedig közös jelölttel kívánja felvenni a versenyt a Fidesszel: Koncz Zsófiával szemben a jobbikos Bíró Lászlót indítják, akinek azonban nemrég napvilágot láttak bizonyos kijelentései, amelyekben a fővárost „Judapestnek”, az izraeli turistákat „tetűcsúzdásoknak” nevezte. Megjegyzése a baloldali holdudvarban is nagy botrányt kavart, Tamás Gáspár Miklós filozófus egyenesen arra szólította fel az ellenzéki szavazókat, hogy Bíró indulása esetén maradjanak otthon. 

A botrányról a Hír Tv Informátor című műsora is szerette volna megkérdezni magát az érintettet, de Bíró László elmenekült a kérdések elől. A teljes adás péntek este fél kilenckor lesz látható a csatorna képernyőjén.

 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Tamás Gápár Miklós" ő kicsoda?

Mondjuk nem is értem, ha egy képviselő meghal, miért kell újat választani? Nem az lenne a logikus, hogy a pártjából valaki átveszi a helyét? Végül is egy fideszest akart az ottani lakosság négy évre, akkor folytassa egy másik fideszes a munkát.

Mondjuk férfi helyett meg férfit is akarhatna.
Göndör helyett göndört.
Kopasz helyett kopaszt.
De Kövér helyett (bocs!) soványat nem.

Nem listán jutott be, hanem megnyerte a körzetét.

Ez nem örökölhető, csak a feudalizmusban és Észak-Koreában.

Most akkor az a baj, hogy "folyamatosan ekézik Bírót", vagy hogy a "a kormánypártok részéről csak vérszegény védekezésre futja" miközben az "az ellenzék folyamatos offenzívát folytat"? Ez így marhára ellentmondó.

Ezt a "judapestező Bíró" eposzi jelzőt ugye Habony kampánystábjától kaptátok? Kontraproduktív ám...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés