Elhunyt Koncz Ferenc fideszes parlamenti képviselő

2020. július 10. 12:11

Sajtóhírek szerint a képviselő péntek reggel Bekecsen szenvedett motorbalesetet.

2020. július 10. 12:11
null

Motorbalesetben meghalt Koncz Ferenc fideszes parlamenti képviselő, aki pénteken 9 óra előtt Bekecsen szenvedett balesetet – derül ki a párt közleményéből. „Ma reggel egy tragikus balesetben életét vesztette Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője. Képviselőtársunkat a frakció saját halottjának tekinti, és osztozik a család fájdalmában” – írta a Fidesz-frakció sajtóosztálya. Koncz Ferenc haláláról Orbán Viktor miniszterelnök is megemlékezett a Facebook-oldalán. A közös képük fölé azt írta: „Drága Barátom, Isten Veled.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csicseriborso
2020. július 10. 21:32
Szerencsen ma fél nyolctól csendes megemlékezést tartott sok száz, akár 1-2 ezer ember is Koncz Ferenc halálos balesete miatt. Ki virággal, ki mécsessel emlékezett meg róla. Mikor egyik polgármester megérkezett, felháborodva mondta, hogy az ATV-n már azzal foglalkoztak egyes urak és hölgyek, hogy végre vége a kétharmadnak. A képviselő ma hunyt el. Ennyi emberség sincs egyesekben, hogy megvárják a másnapot? Szégyen... Mit várhatunk ilyen emberektől????
Türelem
2020. július 10. 19:55
Intelligencia kérdése a reakció........
Aerion
2020. július 10. 17:33
Nyugodjék békében. Jó ember volt. A halála, ahogy az szokott demokráciákban megnyitja az utat a gonosz előtt, hogy a magyart gyilkolják. Moslékkoalíció felkészül.
Négyszáz rémisztő karatker
2020. július 10. 16:16
Isten gyűlöli a fideszeseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!