Megtalálták a birkák miatt szökevénnyé vált struccot

2020. augusztus 13. 22:54

A strucc két birkától rettent meg, így hát világgá eredt.

2020. augusztus 13. 22:54
null

Három strucc elpusztult, további kettő pedig megszökött egy esztergomi struccfarmról, miután kedd este két bárány tévedt be territóriumukra. „Ezek még soha nem láttak tyúkon meg kakason kívül más állatokat” – magyarázta az állatok gazdája ekkor még megtörten az RTL Híradó stábjának. Az életben maradt kakas és tojó, akik kereket oldottak csak a híradóstáb forgatása során kerültek elő. A társaságnak egy szomszéd kiabált be, miután a környéken dolgozó munkások felfedezték a megrémült állatokat.

Az egyik szökevényt (a tojót) végül maga a gazda tessékelte haza, azonban a kakas továbbmenekült. Utóbbi strucc ráadásul híres, ugyanis ő volt az az egyed, aki tavaly a pajtába kergetett, majd órákon át terrorizált hat embert ijedtében, sőt, még a saját gazdáját is megtépte. A szerencsétlenül járt embereket végül csak az újpesti állatmentők tudták kiszabadítani a csapdából, miután se a rendőrök, se a tűzoltók nem tudták kezelni a kialakult helyzetet.

A címlapkép az RTL Klub híradójából került kivágásra.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2020. augusztus 14. 19:53
Amerikában a két nagy párt címerállata az elefánt és a szamár. Legyen nálunk is ilyen, a fideszesek lennének a birkák, az ellenzék a strucc!
Box Hill
2020. augusztus 14. 14:12
Birkák miatt vált szökevénnyé a nemzeti emigráció is.
Orseolo Péter
2020. augusztus 14. 07:12
Struccpolitika
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik