Valerij Cepkalo: Megalakult a Belarusz Nemzeti Megmentési Front

2020. augusztus 12. 14:22
Fehéroroszország korábbi elnökjelöltje videóüzenetben, saját Telegram-csatornáján beszélt az új fejleményekről – írta meg az RBC.ru.

A Front deklarált célja a belarusz nép demokratikus választásának védelme a hatóságok tömeges, erőszakos hamisítási kísérleteitől, derül ki a videóból. Valerij Cepkalo tovább két fontos célt nevezett meg: egyrészt a belarusz nép mozgósítását az alkotmány megsértése elleni küzdelemhez, másrészt a harcot a nemzeti szuverenitás, a demokrácia és Fehéroroszország szabadságának megőrzéséért. A politikus videóüzenetében elmondta, hogy miután elhagyta Fehéroroszországot, Oroszországba, Ukrajnába és Lengyelországba is ellátogatott, a továbbiakban pedig Lettországba és Litvániába utazik majd. Ezen országokban találkozókat szervez a belarusz diszpórának, azzal a céllal, hogy egyesítsék erőiket Fehéroroszország körül – közölte az RBC.ru.

Fotó: Szvetlana Cihanouszkaja fehérorosz ellenzéki elnökjelölt minszki kampánygyűlése 2020. július 30-án. Mellette a nem regisztrált elnökjelölt, Valerij Cepkalo felesége, Veronika Cepkalo és a nem regisztrált elnökjelöltet, Viktor Babarikót képviselő Maria Kolesznyikova. MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

 

 

 

Összesen 179 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

választás után pár nappal. Ahogy Kijevben az elnökválasztás előtt pár hónappal kezdték a majdanoztatást..

Ahhoz, hogy spekulánsnak mondott nemzetközi rablók spekulálni tudjanak, rabolhassanak, az általuk irányított káoszra van szükségük.
Elégedetlen, dühös emberek kreálása a médián keresztül, elsősorban a reklámipar alkalmazása révén.
Ennek használata bármilyen kormányt taccsra tud tenni hónapok, akár hetek, napok alatt.
És azt a kormányt, amelynek működése nem illeszkedik a rablók "világot jobbító" filantróp jóakaratúságába, azt meg is buktatják, többnyire 99%-os megvalósulással...

közönséges puccsisták. Boliviában is állítólag csalt Morales ezért át kellett adnia a hatalmat a nyugati értelemben vett demokratáknak akik azóta sem méltóztattak választást kiírni.

Válaszok:
hátakkor | 2020. augusztus 12. 15:24

Hájsze' Lukasenkónak is kihozta az ottani választási bizottság az ottani 2/3-ot, nem?
Most akkor mi van?

Kevés volt a krumpli a választások előtt?
Vagy a kokain?
Ot dolgoztak a Kóté-ikrek?
Nem értem, miért panaszkodnak az ottaniak, amikor egy tejjel-mézzel folyó Kánaánban élnek, az egész világ irigykedik a jólétükre, a közbiztonságra stb.

Vajon mi bajuk lehet?

Boliviában sok a lítium..

Ukrajna óta nem támogatok semmiféle forradalmat. Semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy egy diktátort a söpredék váltsa fel.

Amennyiben Izraelt ilyen fertő fenyegetné, kiadnám a tűzparancsot.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés