Mozgalmat indítok

2020. augusztus 6. 12:12

Juhász Péter
Facebook
A seggnyaló propagandistáknak mutasd fel a középső ujjadat!

„10 éve azt mondtam, legyünk egymillióan a magyar sajtószabadságért. Nem lettünk, és mára nincs is sajtószabadság Magyarországon. Ma azt mondom, ha nem leszünk egymillióan akik támogatják a hiteles szerkesztőségeket, lassan egyáltalán nem lesz szabad sajtó Magyarországon. Ma még van néhány hiteles médium, de nagyon kiszolgáltatott helyzetben. Ezért arra hívom fel a figyelmedet, kérlek, követelem, hogy te is támogasd a megmaradt szerkesztőségek legalább egyikét! Ha nem teszed, akkor lassan nem lesz más, csak az orbáni revolver propaganda kamu hírekkel, lejáratókampányokkal, újságírók és közszerplők megalázásával és megfélemlítésével. És ez a te felelősséged is lesz.

Nyilván az a leghatékonyabb módja a támogatásnak, ha valamennyi pénzt utalsz a szabad szerkesztőségek valamelyikének. Ugyanakkor tudom, hogy sokan vannak az országban akik ezt egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Ha te is közéjük tartozol, ne szorongj, hanem cselekedj! Van még számos támogatási forma, ami nem kerül pénzbe. Például ha minél többször megosztod a hiteles híreket, vagy akár ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson, hogy akiknek belefér, az hogy anyagilag is támogassa a független sajtót. Fontos, hogy legyünk egymillióan, és még fontosabb, hogy te legyél az egyik a millióból! Egy olyan közösség része lehetsz így, amelyiknek valóban fontos a hazája, a függetlensége, a szabadsága.

Így mi, együtt lehetünk az a mozgalom, amely kimutatja a szolidaritását a független újságírók felé. Legyen titkos jelünk is, amivel a hatalom seggét nyaló propagandisták felé kifejezzük megvetésünket és a független szabad sajtó felé a szolidaritásunkat. Ezért ha meglátsz egy propagandistát, mutasd meg neki, hogy te is egy vagy a millióból! Mutasd fel neki egyetlen ujjadat! A középsőt. A mozgalom pártoktól független, és jellegéből fakadóan biztos lehetsz benne, hogy nem fog hozzá csatlakozni politikusok tömege. Tehát a szabad sajtót támogasd egy megosztással vagy utalással, a seggnyaló propagandistáknak meg mutasd fel a középső ujjadat, jelezve, hogy egy vagy a millióból! Tégy meg ennyit a szabad sajtóért!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vedd úgy Péter, hogy felmutattam neked!

Mindenféle kontraszelektált alak tolong Gyurcsány állatkertje bejáratánál.......lesz mindenkinek hely?

A fütyülőjével már befürdött, most a középső ujja jön. :)

Én is felmutatom neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés