Mozgalmat indítok

2020. augusztus 06. 12:12

A seggnyaló propagandistáknak mutasd fel a középső ujjadat!

2020. augusztus 06. 12:12
Juhász Péter
Facebook

„10 éve azt mondtam, legyünk egymillióan a magyar sajtószabadságért. Nem lettünk, és mára nincs is sajtószabadság Magyarországon. Ma azt mondom, ha nem leszünk egymillióan akik támogatják a hiteles szerkesztőségeket, lassan egyáltalán nem lesz szabad sajtó Magyarországon. Ma még van néhány hiteles médium, de nagyon kiszolgáltatott helyzetben. Ezért arra hívom fel a figyelmedet, kérlek, követelem, hogy te is támogasd a megmaradt szerkesztőségek legalább egyikét! Ha nem teszed, akkor lassan nem lesz más, csak az orbáni revolver propaganda kamu hírekkel, lejáratókampányokkal, újságírók és közszerplők megalázásával és megfélemlítésével. És ez a te felelősséged is lesz.

Nyilván az a leghatékonyabb módja a támogatásnak, ha valamennyi pénzt utalsz a szabad szerkesztőségek valamelyikének. Ugyanakkor tudom, hogy sokan vannak az országban akik ezt egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Ha te is közéjük tartozol, ne szorongj, hanem cselekedj! Van még számos támogatási forma, ami nem kerül pénzbe. Például ha minél többször megosztod a hiteles híreket, vagy akár ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson, hogy akiknek belefér, az hogy anyagilag is támogassa a független sajtót. Fontos, hogy legyünk egymillióan, és még fontosabb, hogy te legyél az egyik a millióból! Egy olyan közösség része lehetsz így, amelyiknek valóban fontos a hazája, a függetlensége, a szabadsága.

Így mi, együtt lehetünk az a mozgalom, amely kimutatja a szolidaritását a független újságírók felé. Legyen titkos jelünk is, amivel a hatalom seggét nyaló propagandisták felé kifejezzük megvetésünket és a független szabad sajtó felé a szolidaritásunkat. Ezért ha meglátsz egy propagandistát, mutasd meg neki, hogy te is egy vagy a millióból! Mutasd fel neki egyetlen ujjadat! A középsőt. A mozgalom pártoktól független, és jellegéből fakadóan biztos lehetsz benne, hogy nem fog hozzá csatlakozni politikusok tömege. Tehát a szabad sajtót támogasd egy megosztással vagy utalással, a seggnyaló propagandistáknak meg mutasd fel a középső ujjadat, jelezve, hogy egy vagy a millióból! Tégy meg ennyit a szabad sajtóért!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2020. augusztus 08. 22:05
Hol bujkált idáig ez a hülye füttyös? Már nagyon hiányzott-:)
Syr Wullam
2020. augusztus 07. 11:11
"A seggnyaló propagandistáknak mutasd fel a középső ujjadat!" OK, a kezemet figyeld, nem csalok!
jomagad
2020. augusztus 06. 22:47
Elfogyott a támogatás, vagy mit történt, hogy megint felbukkantál a saját magad által gerjesztett szartengerből? Már várnak az elvtársaid, de előtte még tegyél meg valamit: 1. Állj a tükör elé 2. Mutasd fel a középső ujjadat 3. Dugd a seggedbe
Selamat
2020. augusztus 06. 21:15
Hát emberek, ez a szocliberális banda tényleg mindig tud meglepetést produkálni. Egy biztos, az összefosásnak már csak egy drogos Juhász hiányzott :DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik