Hallotta már Kálmán Olga vádbeszédét a Fidesz ellen?

2020. július 5. 13:55
A politikus felsorolja a kormány „bűneit” a Nyugati Fény által közölt videóban.

Az egykori tévés, jelenleg ellenzéki politikus videóüzenetben szedte össze, hogy a koronavírus okozta vészhelyzetet kihasználva az Orbán-kormány hogyan öntötte a közpénz-milliárdokat a haverok zsebébe – írta a portál. Mindeközben maradt még bőr a képükön azt szajkózni, hogy az ellenzék akadályozza a védekezést és Soros támadja a nemzeti konzultációt. Íme Kálmán Olga listája arról, hogy a több százezer friss munkanélkülit hozó, félrekezelt válság idején hova jutottak milliárdok a közösből – közölte a Nyugati Fény.

Összesen 141 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nevetséges buta DK-s propagandista, Szálasi alatt jó házmester lett volna belőle......

Kedves Olga, ez a sok lopás borzalmas, megy tönkre a gazdaság. Én például visszasírom Főnöködet, Fletót, hiszen 20078/2009-ben remekül pörgött a gazdaság.
Olyan egyenes emberek vagytok, hogy szívem szakad meg, nem kerültök soha többet hatalomra.
Talán ez a ki tréfás film emlékeztet és megkacagtat:

https://www.youtube.com/watch?..&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202104" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?..

Erről már ne is beszéljünk:

https://www.youtube.com/watch?..&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202104" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?..

Szóval a jó kurva anyádat, te rohadt ÁVO-s picsa!

És bocsánat Olgától a trágár kifakadásért, ezért azt is javítom:

Szóval a jó BÜDÖS kurva anyádat, te rohadt HAZUG, SZEMÉT ÁVO-s picsa!

2010. évi . . . törvény
a Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetéséről szóló 2009. évi CXXX. törvény
központi alrendszer) 2010 . évi
a) bevételi főösszegét 12 703 719,3 millió forintban,
b) kiadási főösszegét 13 568 030,4 millió forintban,
c) hiányát 864 311,1 millió forintban állapítja meg . ”
---------------------------------------
Elfogadta a parlament a 2021-es költségvetést
A törvény szerint 2021-ben az államháztartás központi alrendszerének kiadási főösszege 23 465 402,0 millió forint, bevételi főösszege 21 974 178,3 millió forint (MTI)
-----------------
A 2010-es bevételi főösszeg 12 703 719,3 millió forint
A 2021-es bevételi főösszeg 21 974 178,3 millió forint
---
A 2010-es kiadási főösszeg 13 568 030,4 millió forint
A 2021-es kiadási főösszeg 23 465 402,0 millió forint
---
Az Orbán-kormány, amely ellopta az ország pénzét, 10 év alatt, államcsődből
DUPLÁJÁRA NÖVELTE AZ ORSZÁG BEVÉTELEIT ÉS KIADÁSAIT.
AZ EMBEREK, A POLGÁROK ÁTLAGBÉREIT SZINTÉN.

Most, hogy rákérdeztél, szerintem jól van ez így.

Nem mindenki viszi haza a diktátor haverjait, mint a te főnököd, Gyurcsány.
A fővadász az mszp-s Bodrogi Gyula.

Most azokat a pénteket sorold fel, amiket te teszel zsebre a semmi munkádért a fővárosnál.
Aztán azokat a pénzeket, amiket az Orbán kormány költ felújításokra, a főváros és az ország rendbetételére, amire a kis szoci-libsi haverjaid évtizedeken keresztül egy fillért nem költöttek.

Szerinted jól van ez így?

Orbán miniszterelnök úr... ha már itt Szabó képviselőasszonyozol.

Egy milliókkal jól kitömött, vagyis egy jóllakott napközis panaszát hallottuk.

Kálmán Olga agymenésének a fele sem igaz, vagy nem úgy igaz ahogy elmondja.

,,Dőlni fog a pénz a magánszálláshelyeknek és a 100 szobásnál nagyobb szállodáknak

Guller Zoltán a Kolping Hotel fejlesztéseinek átadása és egy újabb alapkőletétele alkalmából elmondta: minden magánszálláshely szobánként 1 millió forint támogatást kap felújításra még az idén. Mint mondta: a vírus okozta válságból való kilábalást a fejlesztések folytatása segíti, így a turizmusban a kormány még magasabb fokozatba kapcsolt, amikor a fejlesztésekről döntött. Folytatódnak a strandok, csúszdák, Tourinform irodák fejlesztései, a Bahart több milliárd forintért vásárol hajókat, illetve szállodák és panziók épülnek, továbbá több mint 100 attrakciófejlesztés zajlik jelenleg is.

A Kolping Hotel kalandparkjának most induló fejlesztésére a kormány 950 millió forint támogatást biztosított - tette még hozzá.
Kitért rá, hogy a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program 2017-ben indult szálláshelyek megújítására és újak építésére. Eddig 750 panzió kapott támogatást, amelynek révén 1000 szoba épül és 4700 szobát újítanak fel. Ezek közül 510 panzió már idén nyáron üzemel.
A vezérigazgató bejelentette, hogy új szakaszba lép a Kisfaludy Program, még ezen a héten 85 milliárd forint összegű támogatást ad az ügynökség a 100 szoba feletti szállodák építésére és felújítására a vidéki Magyarország területén, 35 szálloda építése és fejlesztése eredményeként 1500 új szoba jön létre és 4200 megszépült szoba áll majd a vendégek rendelkezésére. Emellett 4 vidéki ötcsillagos szálloda megújítását is támogatják. A 85 milliárd forint forrás mellé a vállalkozók további 85 milliárd forintot biztosítanak, így összességében 170 milliárd forinttal járul hozzá mindez a hazai turizmus fejlesztéséhez- emelte ki Guller Zoltán.
Mindezen felül a vidéki Magyarország összes, legfeljebb 8 szobás szálláshelyének tulajdonosai részt vehetnek egy 60 milliárd forint keretösszegű támogatási programban. A program célja, hogy 28 000 szálláshely összesen 55 000 szobájának mindegyike szobánként 1 millió forint támogatást kapjon még ebben az évben, annak érdekében, hogy ezzel is támogassák a magyar kisvállalkozókat a válságból való kilábalásban. Ezeken túl még májusban 5 milliárd forint keretösszeggel írnak ki pályázatot Balaton-parti kempingek fejlesztésére,,
Forrás: https://www.balatontipp.hu/bal..

,,A Mészáros cégek x csilliárd forint munkahelymegőrző támogatást vettek fel, de elbocsátottak 850 embert.,,

A csilliárdokat fejlesztésre kapta pályázat útján, ahogy még rajta kívül több ezren.
Az MSZP/SZDSZ kormányok alatt kik és milyen összegben kaptak támogatásokat?

" a Hunguest Hotels Zrt. állományában lévő 1670 munkavállaló közül a tervek szerint 800-850 embertől válnak meg. Csak viszonyításképpen: a cég 2018-ban bérjárulékokkal együtt összesen 1,4 milliárdot fizetett ki, azaz az ötven százalékos leépítéssel legalább 700 milliós bérköltséget spórolhat a felcsúti vállalkozó érdekeltsége.,,

Melyik vállalkozás az amelyik nem ezt tette?

Hallotta?

,,Egyre tisztább a Balaton vize

A Stanford Egyetem és a NASA kutatói műholdas felvételek alapján vizsgálták meg a vízminőséget, és kiderült, hogy a Balaton azon hat tó közé tartozik, amik tartós javulást mutatnak. Komoly munka árán kevesebb a szennyező tápanyagok mennyisége.

Az Időkép számolt be az eredményről, miszerint a hat kontinens harminchárom országában hetvenegy tavat vizsgáltak a Landsat műholdak adatai segítségével. A szakemberek a száz négyzetkilométernél nagyobb tavakat választottak úgy, hogy minél inkább különbözzenek a fizikai körülmények, a földrajzi szélesség és az emberi beavatkozás mértéke.,,
http://www.atv.hu/belfold/2020..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés