Túl az Óperencián

2020. július 04. 22:26

Beleremegett a kormány, lemondott a belügyminiszter, házkutatás volt a gazdasági miniszternél. Szlovéniában.

2020. július 04. 22:26
Lendvai Ildikó
Népszava


„Hallották, hogy lebukott egy miniszter a lélegeztetőgépek körüli zűrös ügyletek miatt? »Simlis üzletelés« – ahogy a Der Standard írta, korrupció és politika, nyerészkedés a járvány ürügyén, áttekinthetetlen, eltitkolt adatok.

Szlovéniában. Vagyis iszonyú messze, túl az Óperencián.

És azt hallották, hogy az emberek ezért utcára mentek, minden pénteken biciklis tüntetést szerveznek (a bicikli biztosítja az ajánlatos szociális távolságot is), sípolva tiltakoznak a lopások és az önkényeskedés, a sajtó, a civilek és a bíróságok elleni támadások miatt? Úgy, hogy beleremegett a kormány, lemondott a belügyminiszter, házkutatás volt a gazdasági miniszternél.

Szlovéniában.

A rendőrség pedig nem büntetgeti a sípoló biciklistákat a közlekedés rendjének megsértése és indokolatlan síphasználat miatt, a korrupció kinyomozásával vannak elfoglalva, nem érnek rá hülyéskedni.

Szlovéniában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2020. július 06. 07:38
Nem emlékszem, hogy mondjuk Hiller István lemondott volna, mikor kiderült, hogy Mucuska román kurva ellopta az összes magyarigazolvány adatát. Mert kefélgetett a miniszterrel. Aki ennyire szellemi fogyatékos (mint mondjuk általában azon az oldalon a többség), hogy fel sem ismeri, hogy vajon miért pont vele kezdett ki az a nő. Biztos, mert kívánatos volt. :-)))))))) Úgyhogy nektek az ilyen ügyekben kuss van.
hátakkor
2020. július 06. 07:00
Szocionista Ildikó vezette be a lélegeztetőgépet, mint mérőszámot. Egy repülőút hány lélegeztetőgép. A munkásosztályért vívott harcában bedobta, hogy nem lesz gázáremelés. Annyi agya nincs, hogy áttérne a CT és MR valutára.
Korrupt Kornél
2020. július 05. 22:52
és azt hallották, ildinéni milyen stiklikben volt benne? Orosz államadósság 410 milliárdja közelében... mennyit kaptál ildinéni?
luisbathhelena
2020. július 05. 19:34
Ez lett az ügyeletes szipirtyo a Heller helyett. Hajrá Balaton...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik