Schifferrel reklámozta magát a Mi Hazánk, Schiffer reagált

2020. július 2. 16:50
„A következő években egyetlen párt reklámjában sem szeretnék szerepelni, illetve erre egyetlen pártnak sem adtam engedélyt” – fogalmazott az egykori politikus.

Schiffer András idézettel készített pártreklámot a Mi Hazánk. Dúró Dóra az Elemi által készített, a Mandiner által is szemlézett Schiffer-interjúból vett idézettel ellátott képet posztolt közösségi oldalára.

Az egykori politikustól az interjúban azt kérdezték, hogy veszélyes lenne-e vagy sem, ha a Mi Hazánk 2022-ben bejutna a parlamentbe. Schiffer úgy fogalmazott: az eredeti Jobbikot képviselő Mi Hazánk tőle számos tekintetben „rettenetesen távol áll világnézetileg”. Azonban így folytatta: „Mégis úgy látom, inkább legyen a parlamentben egy olyan erő, amely tőlem világnézetileg távol áll, és adott esetben amit képvisel, számomra felháborító, de az igazi veszedelmet nem egyes nézetek jelentik, hanem az a három évtizedes köpönyegforgató gyakorlat, amikor valakik egyik évben még a Varsói Szerződés, a következő évben a NATO előtt hajbókolnak, amikor valakik pár év leforgása alatt eljutnak az eurázsiai uniótól az euró bevezetéséig.”

Schiffer András így reagált Dúró Dóra posztjára:

„Na akkor tisztázzunk valamit. Valóban ezzel a címmel – »Inkább a tőlem fényévekre álló Mi Hazánk, mint az elvtelen Jobbik« – jelent meg velem vasárnap interjú az elemi.hu-n. Az interjúk címeibe – lehet, hogy én vagyok béna- az elmúlt két évtizedben soha nem volt beleszólásom. Ha valaki veszi a fáradtságot és el is olvassa az interjút, meggyőződhet róla, hogy a címben szereplő mondat tőlem nem hangzott el. Ugyanakkor a következő években egyetlen párt reklámjában sem szeretnék szerepelni, illetve erre egyetlen pártnak sem adtam engedélyt.”

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés