A BLM aktivisták (kibaszott, rohadt gazemberek) kifejezetten provokálni mentek

2020. július 1. 20:43

Bayer Zsolt
Bádog blog
A gépfegyveres ember ügyvéd, aki többek között a „rendőri brutalitás” áldozatait képviseli...

„A napokban a kloáka maxima médiában nagy sikert aratott (értsd: cinikusan, gúnyolódva kiröhögték és persze megfenyegették) az a házaspár, amelyik St. Louisban fegyverrel állt ki házuk tornácára, miközben a »békés tüntetők« értetlenkedve szörnyülködnek az őket ért »fenyegetés« miatt.

Nos, itt megnézhetik azt is, ami kimaradt a CNN meg a többi rohadmány »tudósításából«, a mellékelt cikkben pedig elolvashatják a valódi történéseket.

Nos, a filmen látható, amint a csőcselék behatol a házaspár ingatlanára. A cikkből pedig kiderül, hogy ezt nem csak ezzel a házaspárral tették meg, hanem kifejezetten ezt találták ki éppen a BLM aktivisták (kibaszott, rohadt gazemberek). Nevezetesen: bemenni »gazdag« fehérek birtokára, kertjébe, házaiba, és provokálni őket.

Hát, ezzel a házaspárral rossz lóra tettek.

És reméljük, egyre több fenyegetett fehér fogja elővenni a fegyverét, s ha szükséges, nem haboznak majd használni is.

S hogy el ne felejtsem: a gépfegyveres ember ügyvéd, aki többek között a »rendőri brutalitás« áldozatait képviseli...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi lesz a következő, ráírod a Churchill szoborra, hogy Nazi?

A Vadnyugat maradt Vadnyugat.

Ott megvédheted a birtokodat.

Fegyverrel is.

Zsolt!

A 22-es választást akkor veszítitek el, ha nem az emberek érzelmeire akartok hatni. Az, hogy Varga Mihály milyen számsorokat tesz fel naponta az online világába - a legtöbb ember leszarja - , de várja, hogy kik lesznek azok a "regősök", akik Orbán mellett végig járják az országot.

Ha nem építitek ujjá a Fideszt kormányra juttató Kormoránt, az eredeti felállásban, akkor bukni fogtok. Ők voltak azok, akik megszólították a vidéki kisembert, s nem a statisztikai számsorok, amik mostanság ömlenek a kormánypárti médiából. Viktor! Döntened kell, 30-ig akarod-e kormányozni az országot - s akkor a statisztikai bűvészmutatványok helyett, beveted a kisemberhez közel álló zenészeket, elkötelezett embereket - vagy maradsz a szómágiánál.

S Te is, Zsolt.......Az idő rövid, a konzervatív oldal vereség esetén kivégez Titeket szellemi értelemben. hallgassátok már meg végre a kisembert......Nem biztos, hogy mi vagyunk a hülyék Akkor írj, ha van értelmes ötleted.

Hogy ezek a kedves BLM-ek nem egy Sorost, Gatest, Zuckerberget latogatnak meg, hat nem erdekes?

Analista, mutass már olyan beírásodat, amin legalább mosolyogni lehet! Hozzád képest a mandin kommentelők kétharmada briliáns verbalitású poéngyáros...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés