Halász János: A baloldal kamuvideókat gyárt és konzultációs íveket lop

2020. június 27. 13:50
„A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban” – közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője.

„A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja” – közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben. Halász János azt mondta, egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet. Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket – fejtette ki a politikus.

Halász János szerint „így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről”. Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak – mondta Halász János Debrecenben.

(MTI)

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nemzeti konzultációs ívek begyűjtése csalásra ad lehetőséget. Ugyanis a begyűjtött konzultációs íveket kitöltve és visszaküldve meg tudják hamisítani az eredményt. Amennyiben a begyűjtést a postaládákból való kiszedéssel oldják bűncselekményt követnek el. Ezt a rendőrségnek figyelni kellene és az érintett polgároknak kötelessége lenne bejelenteni. A hatóságoknak pedig a tolvajokkal szemben el kellene járni.
Ha ilyenről videófelvétel van, az eljárást el lehet kezdeni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés