Eltemették a Deák téri kettős gyilkosság egyik áldozatát

2020. június 24. 15:40
Az elkövető anyja ugyan megígérte, mégsem ment el a szertartásra.

Fotó: Szabó Gábor (Origo)

Hétfőn helyezték végső nyugalomra a Deák téri kettős gyilkosság 16 éves áldozatát, M. Lászlót – számol be róla az Origo. A szertartáson a másik meggyilkolt, K. Gergely családja is részt vett, azonban az elkövető édesanyja ugyan megígérte, mégsem vett részt a temetésen. Az esemény magas szintű rendőri felügyelet mellett történt, a szertartást nyugalomban tartották meg. Cs.-né Szonja, az elkövető édesanyja ugyan kapott meghívót az eseményre és meg is ígérte, hogy eljön, a szertartáson nem jelent meg. Az Origo szerint a Borsnak az asszony úgy nyilatkozott: „persze, hogy gondoltam az áldozatokra, de annyi fenyegetést kapott a családom, hogy biztonságosabbnak láttam, ha távol maradok. A gyászolókkal együtt érzek”. Cs.-né Szonja a gyilkosság óta nem találkozott fiával. „Egy levelet írtam már neki, remélem megkapta. Azért vannak kétségeim, mert még nem válaszolt, pedig nagyon szoros a kapcsolatunk. Tudom, hogy a börtönkoszt nem túl kívánatos, ezért szeretnék Kriszhez bejuttatni némi hazait, de ezt még nem engedték” – fogalmazott az asszony. Arra a kérdésre, hogy miért állt ki a gyilkosság ellenére is fia mellett, úgy válaszolt: „ő a fiam, én pedig az anyja vagyok. Ezen semmi sem változtat”

Az Origo szerint a Bors nemrégiben azt is megtudta, hogy az elkövetőnek, Krisztiánnak ugyan rendelkezésre állt a lehetőség, hogy levélben bocsánatot kérjen a meggyilkolt családjától, ám egyelőre nem élt ezzel a lehetőséggel.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony is elhelyezte a koszorúját......

Most képzeld el, ha egy zsidó gyermek lett volna az áldozat - ne legyen - az egész balliberális pártelit ott lett volna a temetésen. Egy goj nem számít........

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés