NE DŐLJETEK BE TÖRÖK GÁBORNAK!

2020. június 4. 15:32

Horváth András
Facebook
Egyáltalán nem olyan biztos, hogy az ellenzék annyira rosszul állna, mint ahogyan azt a „független” elemző a minap lefestette.

„Nincs még veszve 2022 és egyáltalán nem olyan biztos, hogy az ellenzék annyira rosszul állna, mint ahogyan azt a »független« elemző a minap lefestette. A tények és vélemények Török úr! Ezt Ön valóban mesterien tudja keverni. A koncepciójába nem illő tényeket pedig elhallgatni. De miről is nem beszélt? Például 2018-ról. Arról, hogy egy kifejezetten gyenge ellenzék is nagy léket tudott volna ütni a NER-en (messze taszítva a Fideszt a 2/3-tól), ha országszerte visszaléptek volna a legesélyesebb ellenzéki jelölt javára. Más kérdés, hogy ezt akkor a komplett ellenzék elszabotálta, de az esély már akkor megvolt. Mindezt egy elemzőnek tudnia kell. Nem beszélt az elemző a 2019. októberi alaphelyzetről: annak ellenére, hogy az ellenzék semmivel nem volt jobb állapotban mint ma, tarolt Budapesten és a vidéki városokban is. Mert koordinálták az indulásokat, mert korrigálták az előző választáson tanúsított – egyébként nehezen feledhető – hibájukat.

Jelen állás szerint ez 2022-ben is így lesz, ezt a Fidesz mindenféle háttérjátéka ellenére sem fogja tudni megakadályozni. Mert más teret, más lehetőséget eleve nem hagyott az ellenzéknek. S elfelejtette közölni a nézőkkel azt, hogy „a kormány jól kezelte a válságot, s ezt a választók is így értékelték” szlogen az valóban tény-e, vagy csak egy vélemény? A Fidesz profi közvéleménykutatásai? Aha! Akik a manipulációban is rendkívül profik. Sőt abban igazán. Lehet, hogy a fenti állításnak éppen az ellenkezője az igaz? Hiszen jól ismerjük a Fidesz nagyon is jellemző politikai játékait: hitelesnek látszó emberekkel, s jól irányzott politikai propagandával adják el tényként azt, ami hamis, vagy azt, ami pusztán egy politikai termék. Amit a Fidesz cselekszik, az nagyon is mást mutat, mint amit Ön sugall. Mire is gondolok?

Ha valaki ennyire nyeregben van, ha ennyire jól kezelte a válságot, ha már most eldőlt 2022, akkor mitől fél ennyire? Miért kell satuba fogni a NER-t 2019-ben elutasító önkormányzatokat, miért kell területileg megcsonkítani őket, miért kell elvonni a fejlesztési pénzeiket, súlyosan megsértve az Unió önkormányzati chartáját, egyúttal kockáztatva a választók maradék bizalmát a kormánypártot érintően? Miért kell még jobban kiterjeszteni a Pintér úr által felügyelt megfigyelő rendszert? Miért van szükségük – ha egy kicsit más formában is – továbbra is a különleges felhatalmazásra? Miért bujkálnak továbbra is a nyilvánosság elől, miért nem mernek kérdésekre válaszolni, miért nem merik kiadni a közérdekű adatokat? Miért nélkülözhetetlen nekik még mindig Soros? Mert félnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soros fizet egy ilyen fércmunkáért? Fiúk,, mint idegenek, Európa iszlamizációjának ügynökei mentek a levesbe.

New Yorkban a luxus üzletek tulajdonosai, amint felütötte fejét a járvány, az üvegajtókat faajtóra cserélték, kettős kirakatok készültek. Most éjszakánként a niggerek betörik a kirakatokat, a nigger tíz kalappal a fején jön kis az utcára, cipel húsz inget, élelmiszert alig visz magával, de szereti az édességet, a TV-t, a márkás cipőket, s egyből a felső tízezer életérzése lesz úrrá rajta.

Nyugati baloldali elemzések szerint a niggerek szerint a fehérek rablók, elrabolták a földeket, elrabolják a munkahelyeket, a fehérek a felelősek a niggerek kulturális elmaradottságáért, a szegénységért, a fehér jól él, amíg a nigger szegény maradt. Ezért azután a fehértől el kell venni, amit csak lehet.

Újlipóciai kereskedő barátaimmal éppen azt ragoztuk, hogy kikre kell szavaznunk 22-ben, már amennyiben életben akarunk maradni, mint kereskedők, s nem akarjuk, hogy a balliberális pártelit betelepítse ezeket a niggereket százezer számra hozzánk is, amint azt szeretnék Soros támogatásával. Ha visszajönnek a ballibsik, akik ezt mentorálják, Gyurcsánnyal és a Momentummal az élen, akkor a belvárosi zsidó kereskedők lehúzhatják a redőnyöket, véglegesen. vagy eltartják ezeket, felemelik őket a saját életszínvonalukra, de akkor miért dolgozunk?

Szóval Te fehér, zsidó - elsődlegesen, hiszen Te vagy a gazdag kapitalista, uzsorás, vérszívó - , vagy nem zsidó halálra vagy ítélve, ha 22-ben balliberálisokra szavazol, s kinyitod a kapukat a migránsok tömege előtt. Akik majd égetik az izraeli zászlót, leverik a gyermeked fejéről a kipát, s kandálják, mint Berlinben, "Halál a zsidókra!, hát kell ez nekünk? Kellenek nekünk a balliberális pártok? Hát nem.

Miért elemez az, aki nem ért hozzá? Mert van hülye aki megfizeti?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés