NE DŐLJETEK BE TÖRÖK GÁBORNAK!

2020. június 4. 15:32

Horváth András
Facebook
Egyáltalán nem olyan biztos, hogy az ellenzék annyira rosszul állna, mint ahogyan azt a „független” elemző a minap lefestette.

„Nincs még veszve 2022 és egyáltalán nem olyan biztos, hogy az ellenzék annyira rosszul állna, mint ahogyan azt a »független« elemző a minap lefestette. A tények és vélemények Török úr! Ezt Ön valóban mesterien tudja keverni. A koncepciójába nem illő tényeket pedig elhallgatni. De miről is nem beszélt? Például 2018-ról. Arról, hogy egy kifejezetten gyenge ellenzék is nagy léket tudott volna ütni a NER-en (messze taszítva a Fideszt a 2/3-tól), ha országszerte visszaléptek volna a legesélyesebb ellenzéki jelölt javára. Más kérdés, hogy ezt akkor a komplett ellenzék elszabotálta, de az esély már akkor megvolt. Mindezt egy elemzőnek tudnia kell. Nem beszélt az elemző a 2019. októberi alaphelyzetről: annak ellenére, hogy az ellenzék semmivel nem volt jobb állapotban mint ma, tarolt Budapesten és a vidéki városokban is. Mert koordinálták az indulásokat, mert korrigálták az előző választáson tanúsított – egyébként nehezen feledhető – hibájukat.

Jelen állás szerint ez 2022-ben is így lesz, ezt a Fidesz mindenféle háttérjátéka ellenére sem fogja tudni megakadályozni. Mert más teret, más lehetőséget eleve nem hagyott az ellenzéknek. S elfelejtette közölni a nézőkkel azt, hogy „a kormány jól kezelte a válságot, s ezt a választók is így értékelték” szlogen az valóban tény-e, vagy csak egy vélemény? A Fidesz profi közvéleménykutatásai? Aha! Akik a manipulációban is rendkívül profik. Sőt abban igazán. Lehet, hogy a fenti állításnak éppen az ellenkezője az igaz? Hiszen jól ismerjük a Fidesz nagyon is jellemző politikai játékait: hitelesnek látszó emberekkel, s jól irányzott politikai propagandával adják el tényként azt, ami hamis, vagy azt, ami pusztán egy politikai termék. Amit a Fidesz cselekszik, az nagyon is mást mutat, mint amit Ön sugall. Mire is gondolok?

Ha valaki ennyire nyeregben van, ha ennyire jól kezelte a válságot, ha már most eldőlt 2022, akkor mitől fél ennyire? Miért kell satuba fogni a NER-t 2019-ben elutasító önkormányzatokat, miért kell területileg megcsonkítani őket, miért kell elvonni a fejlesztési pénzeiket, súlyosan megsértve az Unió önkormányzati chartáját, egyúttal kockáztatva a választók maradék bizalmát a kormánypártot érintően? Miért kell még jobban kiterjeszteni a Pintér úr által felügyelt megfigyelő rendszert? Miért van szükségük – ha egy kicsit más formában is – továbbra is a különleges felhatalmazásra? Miért bujkálnak továbbra is a nyilvánosság elől, miért nem mernek kérdésekre válaszolni, miért nem merik kiadni a közérdekű adatokat? Miért nélkülözhetetlen nekik még mindig Soros? Mert félnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

2018 ápr 8-án egész nap a demokrácia diadala volt. KariFeri a köztársasági elnököt instruálta. Este 8h-ig.

TG ugye 2018-ban Zázriwetzet látta kormányfőnek helleri értelemben.

"Miért kell satuba fogni a NER-t 2019-ben elutasító önkormányzatokat, miért kell területileg megcsonkítani őket, miért kell elvonni a fejlesztési pénzeiket?"
Íme a satu, a Orbánsatuja:
200 milliárdos hitelkeretet nyit az önkormányzatoknak a kormány
+ további satu, a kormánysújtjaza önkormányzatokat ezzel:
18 milliárddal TÖBBET ad nekik,
és a korrupció már akkora mértéket öltött Orbán alatt, hogy
az állami vagyon 2010 és 2018 között 7 ezer milliárd forinttal nőtt.

Soros fizet egy ilyen fércmunkáért? Fiúk,, mint idegenek, Európa iszlamizációjának ügynökei mentek a levesbe.

New Yorkban a luxus üzletek tulajdonosai, amint felütötte fejét a járvány, az üvegajtókat faajtóra cserélték, kettős kirakatok készültek. Most éjszakánként a niggerek betörik a kirakatokat, a nigger tíz kalappal a fején jön kis az utcára, cipel húsz inget, élelmiszert alig visz magával, de szereti az édességet, a TV-t, a márkás cipőket, s egyből a felső tízezer életérzése lesz úrrá rajta.

Nyugati baloldali elemzések szerint a niggerek szerint a fehérek rablók, elrabolták a földeket, elrabolják a munkahelyeket, a fehérek a felelősek a niggerek kulturális elmaradottságáért, a szegénységért, a fehér jól él, amíg a nigger szegény maradt. Ezért azután a fehértől el kell venni, amit csak lehet.

Újlipóciai kereskedő barátaimmal éppen azt ragoztuk, hogy kikre kell szavaznunk 22-ben, már amennyiben életben akarunk maradni, mint kereskedők, s nem akarjuk, hogy a balliberális pártelit betelepítse ezeket a niggereket százezer számra hozzánk is, amint azt szeretnék Soros támogatásával. Ha visszajönnek a ballibsik, akik ezt mentorálják, Gyurcsánnyal és a Momentummal az élen, akkor a belvárosi zsidó kereskedők lehúzhatják a redőnyöket, véglegesen. vagy eltartják ezeket, felemelik őket a saját életszínvonalukra, de akkor miért dolgozunk?

Szóval Te fehér, zsidó - elsődlegesen, hiszen Te vagy a gazdag kapitalista, uzsorás, vérszívó - , vagy nem zsidó halálra vagy ítélve, ha 22-ben balliberálisokra szavazol, s kinyitod a kapukat a migránsok tömege előtt. Akik majd égetik az izraeli zászlót, leverik a gyermeked fejéről a kipát, s kandálják, mint Berlinben, "Halál a zsidókra!, hát kell ez nekünk? Kellenek nekünk a balliberális pártok? Hát nem.

Ennek a fasznak a filantróp az egyetlen kiútja TG-nek is. Jákobnak. Is.

Miért elemez az, aki nem ért hozzá? Mert van hülye aki megfizeti?

Csak félreértésből történhetett.
Orbán rosszul hallott, amikor rábólintott, annyi pénz ellopására gondolhatott...
Mire kiderült, hogy mindezt fizetnie kell a Miniszterelnökségnek, már késő volt...

Török szerint, az ellenzék pontosan ezekért esélytelen, amit írtál, de talán udvariasságból: nem mondja ki a teljes inkompetenciájukat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés