Sajtómunkások a lenini úton

2020. május 16. 14:22

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Hadházy Ákos, Szabó Tímea, a ballib orvosi kamara és Karácsony Gergely is átvette az ellenzéki sajtó hazug állítását. Egy emberként követelték a tömeges tesztelést.

„Gondoljunk csak vissza az operatív törzs első sajtótájékoztatóira, amikor még volt lehetőség élőben kérdezni! Emlékezzünk vissza az Index, a 444, a HVG vagy a Magyar Hang újságíróinak hisztérikusan, vicsorogva feltett kérdései­re. Amelyek nagy része a széles körű tesztelés ­hiányára vonatkozott, és arra, hogy mikor kezdi el végre a kormány a lakosság tesztelését, azaz a valódi védekezést, és mikor fogja beismerni, hogy csak azért nem teszteli le mind a tízmillió magyart, mert fél, hogy kiderül, az ország nagy része koronavírusos.

Így történt. Kár lenne letagadniuk. ­Hadházy Ákos, Szabó Tímea, a ballib orvosi kamara és Karácsony Gergely is átvette az ellenzéki sajtó hazug állítását. Egy emberként követelték a tömeges tesztelést – »inkább tesztek, mint tisztek« –, mert ugye csak az állíthatja meg a vírust. A maradj otthon fontosságáról viszont hallgattak. Pedig az (volt) a legfontosabb. Csak aki a vírusnak drukkol, az nem a valódi, nem az igazán hatásos védekezést fogja reklámozni.

Mára kiderült, hazugsággal próbálták hitelteleníteni a védekezést, hogy hazugságot terjesztettek, hogy hazugsággal akarták megbuktatni a kormányt. Kiderült ugyanis, hogy a »csak a széles körű tesztelés állíthatja meg a vírust«, és a »Magyarország szándékosan nem tesztel eleget, mert retteg, hogy kiderülnek a valós, az eltitkolt adatok«-féle állítások szemenszedett rágalmak voltak.

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora által vezetett kutatás eredményei bebizonyították, hogy az ellenzéki sajtó, élén az Indexszel, hónapok óta álhírek sulykolásával próbálta meg lerombolni a közbizalmat. Az eddig elvégzett 8276 PCR-tesztből mindössze kettő lett pozitív a tegnap zárult, csaknem 18 ezer ember bevonásával tartó országos reprezentatív koronavírus-szűrővizsgálaton.

Ezeknek a magukat függetlenobjektívnak hazudó sajtómunkásoknak semmi sem szent, semmi sem drága, és ahogyan 2015-ben nem kértek bocsánatot a sok-sok hazugságukért, most sem fognak. Mennek tovább a lenini úton, mintha mi sem történt volna. Szemük sem rebben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" Index, a 444, a HVG vagy a Magyar Hang, ­Hadházi Ákos, Szabó Tímea, a magyar orvosi kamara és Karácsony Gergely: Teszt. Teszt. Teszt."
Az örök vesztesek. És vesztes Magyarország, mindig, amikor rájuk szavaz...

Pesten Karácsony már 120%-nál tart, és még fölfelé megy.

A gugli a te... mondjuk ellenséged. Írd be mondjuk azt a stringet, hogy "a tesztelés képes megállítani a járványt". Csodálkozni fogsz. Ill. nem, mert tudod az igazságot, csak jobban esik tagadni.

Az ágykapacitás-növelés többek között a kórházi fertőzések elkerüléséről szólt. Aki most kórházban szeretné tartani hozzátartozóját, olyasmivel, ami otthon is ellátható, az szerény meglátásom szerint kicsit helytelenül gondolkodik.

A kormány lépései összességében helyesek voltak, amit világosan bizonyít, hogy Magyarországon nem növekedett a halálozások száma tavalyhoz képest. Ha a magyar kormány elcseszte, akkor kérek néhány minősítést a művelt nyugat kormányaira.

Ja, hát ha nem tudod előhozni ezt a cikket, arról nem tehetek: https://magyarnarancs.hu/katas..

Még talán a Geri hülyeségeiről. https://hvg.hu/itthon/20200410..

Hát, bazmeg. Épelméjű idősotthon-vezető miért nem tett azonnal két hétre karanténba minden beteget, aki az ország leg vírusveszélyesebb helyéről, egy kórházból érkezett? Mit mutat meg két negatív teszt is, ha valaki egy ilyen helyről jön?

Te most kórházba kerülsz, majd hazaengednek, csókacsaládnak? Keblemre mindenki?

A kórházakba konkrétan bevitték a koronavírust a beteg tartozékaként. Szörnyű, nem? Csak Orbán diktatúrájában képzelhető el, hogy egy kórházba betegek kerüljenek.

Namost, ha egy idősotthoni lakó egy ilyen helyről visszajön, akkor karantén, kezitcsókolom, két hét megfigyelés, és utána a közös ebédlő vagy bármi. Tök függetlenül attól, hogy van-e negatív teszteredménye. Ugyanis a teszt elvégzése és az eredmény megszületése közötti órák is veszélyesek. Úgy értem, az egész idősotthonra.

Még egyszer. Te most kórházba kerülnél, hazaengednének, utána "mindenki a keblemre!"?

Tudod, az a különbség, hogy egy kórházban normálisan van addig az ember, amíg beteg. Tehát ha már meggyógyították (na jó, kezelték), akkor erőforráspazarlás volna egy kórházi szobában aszalni, amíg meg nincs a Karácsony által igényelt két negatív teszteredmény. Ha viszont nem tartják szigorú karanténban, akkor megette a fene a két negatív teszteredményt is.

Másrészt talán nem egy kórház feladata számon tartani, hogy melyik beteg honnan jött. Idősotthonból jövőknek két hét karantén a két negatív teszteredményig, normál betegek zsupsz haza.Ez így tök abnormális elvárás.

Az idősotthon vezetői gondolkodjanak el azon, hogy a beküldött betegüket a többiektől külön tartsák egy ideig.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés