A szociális intézményeknek nem politikai cicaharcra van szükségük

2020. április 10. 12:27

Ungár Péter
Facebook
Sokat segítene a védekezés hatékonyságán, ha a Fidesz nem a főpolgármester elleni támadással lenne elfoglalva.

„Én azon politikusok közé tartozom, akinek az a célja, hogy ebben a válságban az ellenzéki önkormányzatok és a kormány is hatékonyan tudjon együtt dolgozni, mert ez a közös érdek. Sok esetben ez sikerült is. De ez úgy nehéz lesz, ha az a kormány, amelyik az elmúlt években minden vészjelzés ellenére hagyta a szakadék szélére sodorni a szociális ellátórendszert és benne az idősgondozást Magyarországon, most amikor baj van, nem elnézést kér, hanem támadásba lendül és a főváros nyakába akar varrni minden felelőséget. A szociális intézményeknek most nem politikai cicaharcra, hanem például védőfelszerelésre és azonnali bérkiegészítésre van szükségük, márpedig az nem Karácsony Gergely felelősége, hogy mégis az előbbit kapják. Összességében pedig sokat segítene a védekezés hatékonyságán, ha a Fidesz nem a propaganda minisztériumból irányított támadással lenne elfoglalva a főpolgármester ellen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Budapest 43 tanácsadójának a bérét miért nem az általuk fenntartott szociális intézmények dolgozóinak adja? Kategórián fölül nem tilos bért emelni........

Attól várni azt, hogy a tisztifőorvost az ajtóban várja, aki a rendőr főkapitányt lábhoz rendeli és döntést tőle akar kierőszakolni? Legalja de tényleg.

Persze, a fővárosi szociális intézményeknek egy Karácsonynál sokkal jobb működtetőre van szüksége!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés