Hidvéghi: Politikai támadás folyik a Fidesz ellen

2020. április 3. 7:30
A Fidesz már régóta vitában áll, az nem titok, de amikor az embereket kell megvédeni, akkor nincs mód arra, hogy ilyen vitákat újra felszínre hozzunk – fogalmazott a Fidesz EP képviselője.

 „Politikai támadás folyik a Fidesz ellen, illetve az Európai Néppárt ellen is, mert ez a megosztottság nem használ neki”  – hangsúlyozta a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A ballib támadásának célja az erő, a figyelem megosztása, hátha lesz valami nagy hiba, aminek következtében buktatásban reménykednek.
Igaz, ezzel a technológiával emberéletekkel is játszanak, de nekik ez belefér.
Hajrá Magyarország!

Milyen államforma váltásra gondolsz?

A szocik mondták anno:-)))

Ahogy gondolod. Te is mered magadat:-)

Milyen államforma váltásra gondolsz? Ne személyeskedj, hanem válaszolj.
Azért nem akarsz válaszolni, mert úgyis tudod, hogy butaságot mondanál?
Ne szégyenlősködj:-)) Aki Á-t mond, mondjon B-t is:-))))

A dánok liberális-konzervatívoknak vallják magukat.
Tévedsz.

Nem mered leírni:-)))))

Te megetted a ballib média félretájékoztatását.
Meg fogja ülni a gyomrodat:-))))
Miért nem érted az az egyszerű mondatot, hogy ezek a rendelkezések a járvány végéig tart és a Parlament mondja ki, hogy mikor van vége?
Kiváncsi leszek, a ballib támogatja-e majd a gazdasági intézkedéseket????

Olvasgatták OV levelét. A Néppárt marad a ballib úton, úgy tűnik.
Nézd: tegnap mondta UVL, hogy hamarosan kiadják az új mirgációs tervezetet:-))))) ez azért sokat elmond számodra is, ugye?

Már megint nem válaszolsz egy egyszerű kérdésre:-))))

X a stílusért. Eddig vártam vele:-)))))

Milyen társadalom váltás?

Ez a fontosabb, nem a politikusok agymenese.

Angela Merkel NDK béli ifjúkommunista múltját hogyan értékeled? Hiszen a Mutti az istennőtök, ő Európa vezetője és egyben védőszentje is.

A Néppártot felhígították oda nem illő liberális pártocskákkal. Olyanok ágálnak most a Fidesz ellen, akik mind a Néppártban a futottak még kategóriában vannak és a létük függ attól, hogy beszállnak-e a mocskolódásba.

Orbán teljhatalmára a leromló gazdasággal kapcsolatban feléledő külföldi sandaságok miatt van szükség. Hogy az 1990-ben megismert sandaságok ne ismétlődjenek meg. Ezért van a nagy felháborodás, mert a hiénák már készülődnek lecsapni a gyenge pontokra.

Az ellenzék kétségbeesett vagdalkozása pont azért van, mert ők a külföldiek hazai tulajdonszerzésétől várták, hogy labdába rúghassanak. Ha a kormány jól kezeli a válságot és következményeit, akkor az ellenzék 2022-ben nem rúg labdába. Már pedig minden gáncsoskodás ellenére jól fogja kezelni.Ez a külföldi akciók oka, titeket persze jogállammal, demokráciával etetnek. Pedig csak észre kéne vennetek, hogy az EU maga rúgja fel a saját szabályait, ha arra van szüksége.

Nem diktatúra, de hát ezt ti is tudjátok. De ebben a helyzetben nincs idő finomkodni, ha cselekedni kell. Legyen az ok a járvány intenzitásának növekedése, gazdasági intervenció, terrorcselekmény, vagy éppen a közbizalom, vagy a közhangulat dezinformációs aláásása. Háborús helyzet van, minden elképelhető, vannak ellenérdekelt felek, ehhez méltó szigorra és hatalomkoncentrációra van szükség. A törvényt pedig akkor kell bírálni, ha már vannak ennek szellemében meghozott intézkedések, nem pedig olvasatlanul, látatlanban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés