Lelövetné a Fülöp-szigetek elnöke a karantén-rendbontókat

2020. április 2. 11:08
„Bajkeverés helyett inkább eltemetlek” – üzeni a rendbontóknak Rodrigo Duterte.

A meglehetősen kendőzetlen stílusáról ismert Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek elnöke tévébeszédben fenyegette meg a karantén alatti rendbontókat. 

„Az a parancsom a rendőrségnek és a katonaságnak, hogy ha valaki bajt kever, és életveszélyes, akkor lőjék le” – fenyegette meg a rendbontókat egy szerda esti tévébeszédében a Fülöp-szigeteki elnök. Rodrigo Duterte hozzátette: „bajkeverés helyett inkább eltemetlek”.

A Fülöp-szigeteken eddig 2311 bizonyított koronavírusos fertőzött van, a járványban eddig miatt 96-an haltak meg.

A helyzet kezelésére kijárási korlátozásokat rendeltek el az országban, ennek betartására és könyörtelen betartatására szólított fel az elnöki beszéd. Ugyancsak szigorú büntetést ígért Duterte azoknak, akik esetleg bántalmaznák az egészségügyi dolgozókat.

(Forrás: Euronews)

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarországon a korrupt, tolvaj politikusokat nem lehetne lelövöldözni?

Te ostoba kis hülye, Kádár akkor már halott volt.

Te ostoba kis hülye!
Kádárt már áprilisban felmentették a zavaros beszéde miatt. Aztán leváltották. Tehát politikai szerepvállalása már nem volt. Nem küldhetett tankokat Orbán ellen. Te ezt állítottad. Vagyis halott volt. Agyilag zokni, fizikailag zokni, úgy, mint te.

Igen, én írtam és?
"1988 májusában a romló egészségi állapotú politikust pártfőtitkári tisztségéből fölmentették és kikerült a Politikai Bizottságból, s noha névleg az MSZMP elnöke lett, minden hatalmát elvesztette...
így Kádárt végül 1989 májusában fölmentették pártelnöki tisztségéből is, emellett központi bizottsági tagságától is megfosztották.

"1989. július 6-án halt meg, éppen azon a napon, amikor a Legfelsőbb Bíróságon kihirdették Nagy Imre és társai rehabilitációját."

Igen tisztában volt, sőt Nagy Imre temetésére el is akart menni, pedig akkor már nagy beteg volt. Tudható, hogy a Kútvölgyiben volt. Július 3-án vitték be. Kép is van róla, ahogy kihozzák a koporsóját a kórházból.
Fogod a lényeget?

Az ítélet napja

"Grósz nem véletlenül hagyta megszólalni, a párt vezetésében mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a Kádár-mítosz elenyészett; politikai értelemben ekkor, április 12-én halt meg, a következő hónapokban már csak a fizikai megsemmisülése váratott magára."

Akkor most nézd meg, hogy mit írtál:
"Ha anno Kádár elftársad is hallgat a szívére, azt a kis sorosista libsi izgatót úgy gyalultatja le tankkal 1989-ben a Hősök terén, mint kicsivel korábban a kínai elftársak tették a Tienanmenen"

Most mi van? Csak a stílusodban írtam neked. Nem tetszik?

Sztálinista az öregapád térdekalácsa.

Te állítottál egy teljes valótlanságot.
Ne utánoz, te ostoba kis hülye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés