Újra támad a nemzetközi liberális mainstream

2020. március 31. 7:24

Szijjártó Péter
Facebook
Amikor mi valami nagy bajtól védjük meg a magyar embereket, ők mindig megtámadnak minket.

„A nemzetközi liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot: a bukott olasz baloldali miniszterelnök, az örök nagykoalíciós kistestvér német szocialisták, a választást soha nem nyert osztrák zöldek és luxemburgi kommunisták, valamint a szélsőségesen intoleráns északi liberálisok.

Mostani támadásukban semmi meglepő nincs: amikor mi valami nagy bajtól védjük meg a magyar embereket, ők mindig megtámadnak minket.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket tíz éve, amikor hazaküldtük az IMF-et és megszorítások helyett adót csökkentettünk, segély helyett munkát adtunk, így megvédtük a gazdasági összeomlástól Magyarországot.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket öt éve is, amikor elutasítottuk az illegális migránsok letelepítéséről szóló kötelező kvótákat, kerítést építettünk a déli határra, odavezényeltük a rendőrséget és a honvédséget, ezzel pedig megvédtük a magyar emberek biztonságát.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket most is, amikor felhatalmazást kaptunk a demokratikusan választott Magyar Országgyűléstől arra, hogy megvédjük hazánkat a világjárvánnyal szemben.

A nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai frusztráltak és irigyek: ők legfeljebb csak álmodhatnak az olyan társadalmi támogatottságról, mint amilyennel az elmúlt három parlamenti választást kétharmados többséggel megnyerő magyar kormány rendelkezik.

A nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai mélyen antidemokratikusak, mert semmibe veszik, sőt megkérdőjelezik a magyar emberek akaratát. Azoknak a magyar embereknek az akaratát, akiknek felhatalmazása alapján kormányzunk.

A nemzetközi liberális mainstream hisztije már unalmas. Ezért nem is érdekel minket. Fontosabb dolgaink vannak: megvédeni a magyarokat a világjárványtól, hazahozni külföldön rekedt honfitársainkat és újraindítani a gazdaságunkat.

A kutya ugat, a karaván halad.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 335 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nemzetközi liberális mainstream a legjobb lakmuszpapír. Valahányszor vörösre színeződnek a dühtől, lehet tudni, hogy a dolgaink jó irányba haladnak.

Válaszok:
nick89 | 2020. március 31. 10:36

A nyugati hazudozást, amely "hazai" tenyésztésre épül, nem verte le a magyar sajtó patrióta része.
És ez hatalmas hiba. Csak három kiragadott példa, amelyre a hazugságáradat épül:
1. Orbán diktatúrát alapoz meg az örökös hatalom törvényével. Az igazság: Magyarországon 4 évenként parlamenti választásokat kell tartani. Az Alaptörvény alapján.
2. A veszélyhelyzet korlátlan ideig fenntartható, ha Orbán úgy akarja. Az igazság: a parlament bármely napon, bármikor visszavonhatja.
3. Az ellenzék azért nem szavazta meg, mert fenntartja magának az ellenőrzés jogát. Az igazság: az ellenőrzés jogát a szavazatával erősítette volna, mert ahogy adta, úgy, - anomáliák, jogsértések esetén,- vissza is vonhatta volna.
Nem ismerem pontosan a nyugati vádakat, de gondolom, a fentiekre épül.
Amit, ha a magyar nemzeti sajtó naponta, óránként cáfol, ma nem lehetne vele nyugaton ekkora mértékben operálni, presszionálni a magyar szuverén érdekeket.

"A hazaárulózás nem ment életeket!"
De attól még: hazaárulás, amelyért a legkisebb büntetés: halál.
Akár végrehajtható, akár bíróság mondta ki, akár nem.
Akli a hazát elárulja, az: meghal.
Attól fogva az ember nem létezik, csak a halott bűze.

Olaszországban a szocik vannak kormányon, ha jól emlékszem.

Az egész golbális balliberális sajtó-maintream Orbánviktornak kampányol.
Ha nem támadják le SargenTinistől, nincs harmadik kétharmad.
ők tartják kormányon a PiS-t, Johnsons, Trumpot, és talán még Bolzano-t is. Nekik köszönhető, hogy Kurz ismét kancellár.

Közben leamortizálják a szocikat, a liberálisokat és a zöldeket. A fidesz még mindig az Európai Néppárt tagja, az schengeni belhatárok zárva, a migráció reklámozása befuccsolt, a klímakatasztrófa lecsúszik a napirendről, az LGBT-nyomulás megtorpant és Trump illetve a Jobboldal végig fogja kormányozni a 8 évet.

Ha ezt az energiát, ami ráment a rémhírkeltésre, uszításra, átlátszó, röhejes hazugságok gyártására, egy valódi baloldali, zöld jövőképes mestertevbe fektetik, akkor már egészen máshol tartanának. A gyűlölet csak rombolni tud. Nem kifizetődő.

Kína baloldali vezetésével ti üzleteltek, megvéve a levetett hulladékaikat most is.
A kínai feketepiacot bezzeg nem zártátok le most sem Budapesten,
http://www.harommajom.hu

Hajrá, Péter!
Jó egészséget, sok erőt és kitartást!

A liberális demokráciákat mindig is egy oligarchikus elit irányította - Shawn Rosenberg a Mandinernek
Mandíner, 2019. október 7., Veszprémy László Bernát

A ma reggeli friss adatok szerint Magyarországon 492-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma, míg a vírus által okozott betegségben elhunytak száma 16-ra nőtt - írja a kormányzati portál. Ez azt jelenti, az esetek száma 45-tel nőtt az előző napi 39 után, vagyis a hivatalos adatok alapján egyelőre továbbra is úgy tűnik, sikeresen "ellaposítottuk" a járvány görbéjét.

Na ezt a kormányzati információt a hétvégén úgy fogják letagadni, mint a hónap közepén írt Bencsik András cikket!

Válaszok:
vendelin | 2020. március 31. 10:38

Nem a kormány számít. Sokan sokat dolgoznak azért, hogy a görbe ellaposodjon. Szintén sokan az otthonmaradással, az érintkezések csökkentésével tesznek ugyanezért. Ez a fontos. A siker közös.

Azért csak várd ki a végét!
A magyar egészségügy színvonalát pedig ne az alapján itéld meg, amit a véleménybuborékod mantráz neked.

Télleg, mi van a szabadkai 10.000 migránccsal?
Támadnak már a déli határszakaszon?

@nick89
Hát őket sem a görögök fogták meg, hanem a koronavírus! Nem tudtad?

10.000 szabadkai migráncsot?
Télleg?

Egyikük talán ki is fogja provokálni, hogy legyen bizonyíték. És akkor a tények senkit nem fognak érdekelni. A mártíromság mindig jól fizet.

Te szerencsétlen hülye, mutass már egyetlen országot, amelyik megúszta a járványt, ahol nem voltak áldozatok? Nézd már meg a jelenleg kiváló, a baloldal által kiállított pedigrével rendelkező spanyolokat, hogy állnak ezen a téren? Náluk március 8-án, a járvány ismeretében a nők jogaiért tüntettek, mert a fontosabb volt, mint a védekezés. De nézd meg a mértékadó nyugatot, hogy állnak ezen a téren?

Hát, az már a te szellemi színvonaladat minősíti, hogy ha te ezt értetted meg. Még parlamenti idoljaid sem mondanak ilyesmit, őket szeretnéd túllihegni? Netán a helyükre pályázol?

"ezt a kórust belülről nem lehet elhallgattatni, mivel a világhálózat tartja fenn és pénzeli"
Én sem tudom elégszer ismételni, amit EMM195...

Várd ki a végét.
Egyelőre Izrael kormánya nemzeti érdekei mentén működik.
És ezzel nincs semmi probléma.

De a veszélyhelyzet fogalma éppen ez, nincs ember, aki látja, mi lesz három hónap múlva.
Lehet, ez a kormány - ezekkel a nevekkel - már nem is létezik, de irányításnak, törvényesnek, akkor is lennie kell...

"Sokkal kevésbé kifinomultak a nyugati vádak: ezt a kórust belülről nem lehet elhallgattatni, mivel a világhálózat tartja fenn és pénzeli. Egyszerűen folytatni kell a munkát."
Okoan, módszeresen. és töretlenül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés