Fidesz: Az EU nem adott forrást a járvány elleni védekezésre

2020. március 27. 21:44
„Felszólítjuk a szocialistákat, hogy ne keltsenek hangulatot!” – áll a kormánypárt közleményében.

Az EU semmilyen forrást nem bocsátott Magyarország rendelkezésére a koronavírus elleni védekezéshez, miközben a magyar kormány már 245 milliárd forintot fordított a központi költségvetésből a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekre, ebből 157 milliárd forintot eszközbeszerzésekre – közölte a Fidesz.

„Felszólítjuk a szocialistákat, hogy ne keltsenek hangulatot!” – áll a kormánypárt közleményében. Ujhelyi István korábban azt közölte: 520 milliárd forintnyi uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

(MTI)

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak nem hazudtak a szocik?
(Nem lesz gázáremelés, Teller levél, vagy a régi időkből: "soha többé")

Orbán levele von Leyernek:

Nagyságos Ursula!

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy nekem nem Öntől, hanem Újheji Stevétől kellett megtudnom, hogy csörgött a kassza.

Leküldtem a Varga Misit a pincébe, aki tényleg megtalálta két pókhálós üveg között az 520 misit. Varga fegyelmit kapott, mert korábban ezt nem vette észre. Ha tudom, kétszer annyiért vettük volna meg a Lőrinc erőművét.

Mindenesetre a két pókhálós üveget elküldettem a Szijjártóval a Stevének, aki visszaírt, hogy soha jobbkor, éppen már kifogyott a piából, és a kurva kijárási tilalom miatt 9 előtt nem tud boltba menni. Szerintem a pasas valamit félreérthetett.

Most, hogy felvet minket a pénz, kérem, hogy Nagyságod szíveskedjék elintézni a következőt: Juncker korábban értesített arról, hogy van az irodájában egy részfaszú bagoly, amelyik megsérült. Most, hogy van pénz, vettem rezet, és küldöm Büsszelbe. Jeanclaude azt írta, hogy az állat csőre esett le, de nem vagyok abban biztos, hogy jól látta, kérem, hogy nézze meg, mi történt. Javítás előtt feltétlenül vizsgálja meg a sérült részt!

Nagyrabecsüléssel:

Viktor

Ps: Nem tudok többet írni, nagyon sok a dolgom, sajnos, de járvány után hívom

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés