Gyilkossággal vádolják a volt ukrán külügyminisztert

2020. március 26. 7:22
Őrizetbe vették.

Előre megfontolt emberölés gyanújával vették őrizetbe Leonyid Kozsara, volt ukrán külügyminisztert – számol be az Euronews.

Leonyid Kozsara volt ukrán külügyminisztert most vette őrizetbe a rendőrség egy előre megfontolt, a házában elkövetett gyilkosság gyanújával” – idézi az Unian hírügynökség Anton Herascsenko belügyminiszter szerdai Facebook-bejegyzését.

Kozsarát máris bíróság elé állították, ahol döntenek az előzetes letartóztatásról.

Az áldozat Szerhij Sztarickij, az Inter TV volt vezetője, az Atlantic Group holding vezérigazgatója. Sztarickijt február 21-én lőtték le Kozsarának és feleségének, Marina Kozerodnak a Kijev melletti Csajkiban található otthonában. A gyilkosságról Kozsara felesége, Kozerod értesítette a rendőröket. Az első feltételezés szerint Sztarickij öngyilkosságot követett el, miközben a vendéglátó házaspár a ház másik szobájában tartózkodott.

A helyszínelést követően azonban a rendőrök már a haláleset másnapján gyilkossággá és bűnténnyé minősítették át a halálesetet. Március 4-én rekonstruálták a történteket, ám a mai napig nem tették közzé a vizsgálat eredményeit.

Kép: hirado.hu

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

gyilkos banditak kormanyoznak ott egytol egyig a 2014-es puccs ota

Itthon is hiányzik egy ember, akit Gergő szerint elástak.

Azok után, hogy Magyarországon a kormánytagok naponta gyilkolnak - ezért írt rettegőlevelet az Európa tanács főtitkára - nehogy Ukrajnába is menjen levél Brüsszelből.
Hiszen ez csak egy eset, a tömeges magyarral szemben, ami ellen a levél íródott...és különben is, már nem miniszter, de sőt: Soros-tisztelő, így rossz ember, demokráciaellenes: nem lehet.

A LIBE-bizottság pedig - a szél összefújta szemetek gyülekezete - DICSÉRJE MEG UKRAJNÁT az eset miatt.
Elvégre, ahol Bidenek, Sorosok teremtettek DEMOKRÁCIÁT, ott akár naponta lehetnének gyilkosságok a demokrácia érdekében.
Ehhez képest, ez a mostani, igazán elismerésre méltó a jogállam fékek-ellensúlyok rendszerének tipikus és tiszteletre méltó példája...

Románia, Ukrajana, Szlovákia után nálunk is le kell csukni a maffiózókat.
Hallod, olajos-robbantós Pintér?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés