Így dicsérte Bernie Sanders a Szovjetuniót

2020. február 18. 13:59
Az amerikai elnökaspiráns a szovjet tömegközlekedést és ifjúsági programokat méltatta a nyolcvanas évek végén.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hámondjuk... Ha én megállapítom, hogy a szovjetek az űrkutatásban letettek ezt-azt az asztalra, akkor a Szovjetuniót dicsérem?

Azért azt tisztázzuk, hogy nekem sose jutott eszembe se a szovjet ifjúsági táborok, se a tömegközlekedés dicsérete. De azért ezek konkrét témák, nem azonosak a Birodalom csodálatával.

Nagyon kis mintán mérve, de usák fiatalok körében sajnos terjed a szocializmus utáni vágy. Haverom (mentőorvos, orvos gyakornok a mi fogalmaink szerint) csodálja a magyar betegellátást. Ingyen van? Tök jó! Figyelem!
A fickónak annyi diákhitele van, ilyen-olyan viszga, hogy kb. 45 éves korára fogja apja anyagi szintjét elérni.
Gyilasz, amikor szakított a Jugoszláv Kommunista Párttal, megírta az Új ( komcsi) osztály könyvét, nem végezték ki, haknizhatott usák egyetemeken. A hallgatók el voltak olvadva. Kommunizmus, önigazgatás, magadnak termelsz, ez qrva jó. Csináljunk kommunizmust az USA-ban! Nem szovjetet, nem kubait, hanem frankó usákot. Gyilasz nagyon szépen megkérte fiatal hallgatóságát, hogy NE! Ha az USA vminek neki fekszik, azt meg is csinálják. Évtizedeket fognak elbaszni életükből, 200 millió ember , el is fognak jutni egy szintig és akkor azt a káros üzenetet küldik a világnak, hogy a kommunizmus akár működhet is.

"Az egyik fideszes még be is költözött Kis Jánosékhoz, hogy egészen közelről figyelhesse a liberális gondolkodó és csapata munkáját."

Ez az a szemüveges Kis János, aki a Gorkij fasori internátusban cirillül, eredetiben, minden torzítás és elhajlás nélkül tanulta a leninizmust??

Egyébként voltaképpen tényleg elképesztő. Annak alapján, amit a szovjet iparról általában megtapasztaltunk. Bár a dolgot némiképp színezi édesanyám 1967-ben ajándékba kapott Szokol rádiója. Ugyanis működik.

Persze, hogy létezett. Hogy másképp lehetett volna tömegeket szállítani a Gulág táboraiba Szovjetuniószerte?

"A gazdaság pedig csak azoknak jó, akik jelentős mennyiségű részvényt birtokolnak. Ezeknek az embereknek az aránya az amerikai társadalomban igencsak alacsony."

Mihez képest??

A judeo-bolsevizmus tovább él.

És milyen érdekes, mégis az SZDSZ bútorozott össze az MSZMP maradékával.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés